Muurstickers

Muurstickers zijn een makkelijke manier om een kamer te restylen. Verwachten jullie je tweede kindje? Dan hoef je de babykamer niet helemaal opnieuw in te richten, maar je wilt wel net een andere invulling geven aan de kamer. Door leuke muurstickers te kopen en te bevestigen ziet de kamer er weer als nieuw uit. Bovendien is het voor je oudere kind duidelijk dat de kamer niet meer van hem of haar is. Heb je een bobbelige muur, dan zijn muurstickers iets minder geschikt. Je kunt dan naar een leuke poster zoeken, of de muursticker gebruiken voor op een kast of op de commode.
[display_filter store=”59″][display_pages store=”59″][user_pages store=”59″][user_sort store=”59″]

[display_multi store=”59″]

[display_pages store=”59″][user_pages store=”59″]

Bomen

Wat veel ouders leuk vinden, is een muursticker van een boom. Vaak kan je de takken en blaadjes op een plaats plakken waar jij het wilt. Volg je het voorbeeld, dan komt het er zo uit te zien als op het bijgeleverde plaatje. De bomen kunnen gewone blaadjes hebben, maar ook blaadjes in de vorm van hartjes. Zo ziet de boom er creatief uit!

Dierenstickers

En wat denk je van de lieve muurstickers met diertjes voor in de takken; vogeltjes, uiltjes of aapjes? Je kunt er zelf voor kiezen of je deze in de boom plaatst, of op een andere plek in de kamer. Door vogeltjes op de hoogte van je commode te plakken, lijkt het net of er vogeltjes op je commode zitten. Dat geeft een grappig effect! Behalve diertjes in de bomen zijn ook hertjes, vosjes en vlinders hip. Deze zijn te verkrijgen in verschillende varianten en hoogtes.

Speciaal voor jouw baby

Als je de kamer speciaal wilt maken voor een kindje kan je letterstickers kopen. Hiermee kan je de naam van je baby vormen of een eigen spreuk of quote maken. Dit is ook een grappig presentje om als kraamcadeau te geven. Ook de groeimeter is een tof cadeau. Als je deze op de muur plakt kan je precies bijhouden hoe groot je kindje is. De groeimeters zijn er in verschillende designs.

Muurstickers voor stoere jongens

Voor jongens zijn er uitstekende muurstickers met voertuigen. De auto’s, boten, vrachtwagens en vliegtuigen zien er cool uit! Ook sterren passen goed bij een jongenskamer.

3D muurstickers

Voor een special effect kan je 3D muurstickers van bloemen of vogels kopen. Deze muurstickers zitten in het midden op de muurgeplakt, terwijl de randen van de muur afstaan. Zo lijkt het net of de vlinders wegvliegen en de bloemen naar voren komen. Super leuk!

Zwangere fashionblogger COTTDS gaat voor ‘all black’ outfits

kleine inktvisjes breien te vroeg geboren
Kleine inktvisjes voor couveusekindjes

Geweldig! Moeder bewijst kracht van borstvoeding met een foto

Sluiten