Wipstoel

Wil je baby wel eens wat meer doen dan alleen maar liggen? In een wipstoeltje kan de baby weer eens wat anders zien dat de armen van papa of mama en z’n bedje. En jij hebt je handen vrij! Je kunt een wipstoeltje overal neerzetten; in de woonkamer, op de veranda of in de woonkeuken. Zo kan je baby dicht bij je in de buurt zijn en kan je contact blijven houden, terwijl jij jouw dingen doet. Echt waardevol om aan te schaffen.

[display_filter store=”34″][display_pages store=”34″][user_pages store=”34″][user_sort store=”34″]

[display_multi store=”34″]

[display_pages store=”34″][user_pages store=”34″]

Voor elke leeftijd

Een wipstoeltje is een must-have in het eerste levensjaar van een baby! Al in de eerste maand kan je de baby in een wipstoeltje zetten. Door de ronde vorm voelt de baby zich veilen en geborgen. Is je kindje nog te klein voor een het wipstoeltje? Dan kan je een stoelverkleiner aanschaffen. Vanaf de tweede maand kan je het stoeltje wat meer rechtop zetten. Zo kan de baby beter om zich heen kijken. Als je kleintje meer gaat bewegen rond de vierde maand, zorg dan dat je de baby goed vastmaakt. Let er ook op dat je de wipstoel bij een bewegelijke baby niet meer op een tafel zet als je er zelf niet bij bent. Zo kunnen er geen ongelukken gebeuren.

Rustgevend

Als je je kindje regelmatig in dezelfde wipstoel zet, voelt dit voor de baby als thuis. Als je op visite gaat en de wipstoel meeneemt, voelt je kindje zich helemaal op zijn gemak in het andere huis. Het is niet alleen rustgevend voor je baby, maar ook voor de ouders. Want als je baby in het wipstoeltje zit, kan jij ondertussen koken of de was doen. Ook als de baby al zelfstandig rechtop kan zitten, zetten veel ouders daarom de baby nog regelmatig in het wipstoeltje. Fijn voor de baby en voor jou!

Maak je eigen kraskaart om het geslacht te onthullen!

mijlstones mijlpalen baby
15 x baby-milestones die níet op Facebook komen

Onze favoriete babyfilmpjes met dieren

Sluiten