Broeken

Wat tof hé, dat je kindje groeit in jouw buik! Maar je broeken, die pas je al snel niet meer. Geen nood, er zijn hier genoeg leuke zwangerschapsbroeken te vinden! Vaak wordt gedacht dat het dragen van broeken in je zwangerschap niet echt lekker is, maar met deze fijne modellen kan je prima comfortabele broeken dragen.

[display_filter store=”18″][display_pages store=”18″][user_pages store=”18″][user_sort store=”18″]

[display_multi store=”18″]

[display_pages store=”18″][user_pages store=”18″]

Leuke ontwerpen

Er zijn allerlei verschillende soorten en maten positiebroeken te koop. Hier zie je spijkerbroeken, korte bermuda’s, pantalons, jumpsuits, joggingbroeken, plooibroeken, sweatpants en zelfs slim fit broeken om te dragen tijdens de zwangerschap! Vaak zijn broeken met een soepel vallende stof fijn om aan te hebben. Denk hierbij aan pantalons van rekbaar viscose of van dun zijde of katoen. Met het model van jouw keuze zie je er super fashionable uit!

Laatste trends

Broeken met prints zijn enorm trendy. Je hebt broeken met retropatroontjes, een fantasie ontwerp of met natuurprints zoals bloemen. De prints vind je zowel op plooibroeken als op gewone broeken. Ook jumpsuits hebben vaak een leuk design. Jumpsuits zijn steeds populairder geworden. Dit zie je ook terug in het assortiment van de site.

Gebruikersgemak

Een broek die niet lekker zit, doe je niet aan. Net als anders moet je er daarom op letten dat je een broek koopt met een goede pasvorm. De meest gangbare zwangerschapsbroek is een broek die een elastisch inzetstuk heeft. Deze stretch stof zit vaak achter de buikband of het shirt wat je draagt en valt hierdoor niet op. Er zijn ook broeken die aan de hand van knopen versteld kunnen worden naarmate je zwangerschap vordert. Belangrijk is dat je een broek koopt die je zelf lekker vind zitten. Met een goede broek loop je fluitend je zwangerschap door!

Heb je ooit zo’n mooie voor- en nafoto van de zwangerschap gezien?

Is dit de baby van Mila Kunis en Ashton Kutcher?

Nieuwe gastblogger: de zwangere Cindy van fashionblog COTTDS.com

Sluiten