Schoenen

Ook als je geen kinderen hebt, blijf je in een schoenenwinkel ongemerkt even stilstaan bij die schattige babyschoentjes. Dat is niet zo gek, want zulke kleine schoentjes zien er heel lief uit! In deze shop worden babyschoentjes aangeboden die er niet alleen trendy en modieus uitzien, maar die ook goed zijn voor de babyvoetjes.

[display_filter store=”13″][display_pages store=”13″][user_pages store=”13″][user_sort store=”13″]

[display_multi store=”13″]

[display_pages store=”13″][user_pages store=”13″]

De eerste babyschoentjes

In de eerste maanden hebben baby’s geen schoenen nodig, maar het staat wel enorm stoer! De eerste taak van de schoentjes is het warmhouden van de voeten en te ondersteunen bij de eerste stapjes. En vooral om de kleding van de baby compleet te maken! Babyschoentjes of slofjes zijn een leuk kraamcadeautje! Je vind hier schoen in natuurlijke materialen die lekker zitten: met flexibele zolen en genoeg ruimte aan de voorkant voor de goede ontwikkeling van de teentjes. Voor meisjes zijn er snoezige roze schoentjes en voor jongens stoere stappers van spijkerstof.

Loopschoenen

Bij de eerste stappen die je baby zet, hoort weer een ander soort schoen. De taak van de schoen wordt het steun bieden bij het lopen. Het is belangrijk dat de achterkant van de schoen stevig is en zo de voetjes in een correcte positie voor het lopen blijven. Zoek naar schoenen met een makkelijke sluiting om snel naar buiten te kunnen gaan met je peuter. Let er ook op dat je een maat koopt die niet te klein is, waardoor de voetjes verkeerd gaan groeien. Hier vind je coole schoenen van leer. Dit ziet er niet alleen volwassen uit, maar het is ook nog eens goed voor de voetjes!

Onderwaterfoto’s en prachtige jurken

Je weet dat je een jongensmoeder bent, als…

Supersportief fitnessmodel is bevallen van een zoontje

Sluiten