Accessoires

Accessoires zijn net de kers op de taart! Het is natuurlijk niet nodig, maar maakt de babykleding wel helemaal af! Gaat een vriend of zus bevallen? Dan kan je hier rondsnuffelen voor een origineel kado!

[display_filter store=”15″][display_pages store=”15″][user_pages store=”15″][user_sort store=”15″]

[display_multi store=”15″]

[display_pages store=”15″][user_pages store=”15″]

Petten en hoedjes

Vind je ook niet dat de petten en hoedjes er enorm cool uitzien! Voor de zomer zijn babypetjes heel leuk. Het beschermt het gezichtje van je baby tegen de zon, maar het staat ook erg stoer! En ook hoedjes zijn handig, omdat een hoed niet alleen een schaduw op het gezicht geeft, maar ook in de nek van je kindje.

Warm in de winter

Behalve hoeden en petjes voor de zomer zijn er ook lekkere mutsen en wantjes voor de winter. Zo houd je je baby warm als je naar buiten gaat. Wat vind jij leuk? Een muts met of zonder oorstukken; met bontje of zonder bontje? Bij een warme bontmuts passen ook leuke wantjes. Wanten met een touwtje ertussen kan je makkelijk in de mouwen van de jas stoppen. Hierdoor raakt je kindje zijn of haar wantjes niet zomaar kwijt!

Haaraccessoires

Meisjeskleding kan je helemaal perfect maken door een haarband of diadeem erbij te kopen. Een schattige haarband met strikje, of diadeem met bloemetje laat je dochtertje er vertederend en stijlvol uitzien. Leuk voor een feestje!

Vanmorgen is er een baby in de file geboren.

Laten wij ook een traditie maken van #kraamkost!

zelf bijenwasdoeken maken
Geen plastic zakjes meer: zelf bijenwasdoeken maken

Sluiten