Zwemkleding

Ga je lekker zwemmen met je baby? De meeste baby’s genieten enorm van lekker badderen! Dat is echt een ontspanmomentje voor je baby waarin het zich helemaal terug waant in de baarmoeder. Als je op babyzwemmen gaat, een opblaasbadje in de tuin hebt of gaat zwemmen in je vakantie heb je natuurlijk een leuk zwemoutfit nodig!

[display_filter store=”14″][display_pages store=”14″][user_pages store=”14″][user_sort store=”14″]

[display_multi store=”14″]

[display_pages store=”14″][user_pages store=”14″]

Lekker spetteren

Lekker spetteren in het water doe je in zwemkleding die helemaal bij jou past. Ook voor je baby geldt dat kleding lekker moet zitten en er leuk uit moet zien. Voor jongens zijn er daarom gave zwembroekjes in leuke jongenskleuren. Vooral blauw en groen komen veel terug. Er is keuze uit strakke zwemslips, zwemboxers en zwemshorts in verschillende lengtes. Door een touwtje aan de bovenkant zorg je dat je kindje lekker kan trappelen en zwemmen, zodat dat het zwembroekje afzakt. Ook voor meisjes is er grote afwisseling in zwemkleding. Je vindt veel zwemkleding met roesjes. Dat ziet er super lief uit! Wat voor soort badkleding je je baby wilt steken, ligt aan jouw stijl en smaak. Deze shop biedt je zwembroekjes, bikini’s, tankini’s en badpakken aan. Badpakjes zijn voor de allerjongsten handig, omdat het niet zomaar afzakt. Maar een bikini-tje ziet er ook schattig uit!

Onder de zon      

Wil je je kindje extra beschermen tegen de zon?  Dan kies je voor een kleding die extra bestand is tegen de zon. Op deze sites vind je swimsuits of zwempakjes. Deze pakjes beschermen de huid tegen de zon. Doordat de huid meer bedekt is tegen de zon, heeft je kindje minder last van schadelijke UV-straling.

Newbornfotografie: je pasgeboren baby op de foto!

Speciaal voor de allerkleinsten: een superzacht babydoekje

zusjes blij met zwangerschapsaankondiging
Zusjes door het dolle als moeder zwanger blijkt

Sluiten