Rokken

In de eerste maanden van je zwangerschap kan je waarschijnlijk je gewone broeken en rokken nog wel aan. Maar na verloop van tijd merk je dat deze kledingstukken beginnen te knellen. Op dat moment is het handig om te gaan kijken naar zwangerschapskleding. Een zwangerschapsrok is hierbij een goede keuze!

[display_filter store=”17″][display_pages store=”17″][user_pages store=”17″][user_sort store=”17″]

[display_multi store=”17″]

[display_pages store=”17″][user_pages store=”17″]

Soepele stoffen

Wat de rok extra geschikt maakt als positiekleding voor zwangere vrouwen is het feit dat rokken vaak van soepele, flexibele materialen zijn gemaakt en geen pijnlijke, drukkende sluitingen hebben. Hierdoor zitten rokken in vergelijking met broeken vaak heel comfortabel! Door een elastische buikband of een extra breed elastisch boord, blijft je rok goed zitten terwijl je buik nog steeds door kan blijven groeien.

Strakke rokken

Vind je strakke rokken ook zo gaaf? Met een dikke buik zitten deze rokken al snel niet lekker meer. Maar op deze site vind je hele leuke positierokken die mooi aansluiten op je lichaam en toch niet op je buik drukken. Zelfs de trendy rokken met hoge taille zijn in de collectie van de ontwerpers op deze site te vinden. Hierdoor zie je er prachtig zwanger en stylish uit!

Zwierige rokken

Naast de nauw aansluitende strakke rokken zijn ook zwierige rokken ontzettend mooi. Die wijd vallende rokken en plooirokken zien er sierlijk uit. Rokken die net over de knie zijn, komen steeds meer op, maar ook stylishe rokken boven de knie zijn mooi. Let er wel op dat je tegen het eind van je zwangerschap geen te korte rok aandoet, want erg elegant zal je waarschijnlijk niet willen zitten.

Je eigen stijl

De maxi-rok, de zakelijke representatieve rok, of de stoere rok; de keus is helemaal aan jou! Met een paar variaties van je bovenkleding en schoenen maak je van een rok echt jouw ding. Snuffel eens rond tussen deze leuke modellen en bekijk welke rok jou leuk lijkt.

14 dagen na de geboorte van haar zoontje veranderde alles
Heftig verhaal – 14 weken na de geboorte van haar zoontje, veranderde alles…

Peuter bedenkt leuke fotoserie met oppas

Hoe overleef ik het eerste jaar als moeder?

Sluiten