Nachtkleding

Overdag zie je er fantastisch uit en met deze nachtkleding schitter je ook ‘s nachts als de sterren aan de hemel! Gemiddeld slapen we tussen de zeven en acht uur per nacht. Als je zwanger bent, gebeurt er zoveel in je lichaam, dat je veel meer slaap nodig hebt. Tien uur slaap per nacht is helemaal niet vreemd! Leuke nachtmode is daarom iets waar je veel profijt van hebt!

[display_filter store=”27″][display_pages store=”27″][user_pages store=”27″][user_sort store=”27″]

[display_multi store=”27″]

[display_pages store=”27″][user_pages store=”27″]

Ontspannen slapen

Veel zwangere vrouwen vinden het moeilijker om te slapen. Door ‘s avonds een ontspan-momentje in te plannen, ga je veel relaxter naar bed. Zo val je eerder in slaap. Een mooie, lekker zittende pyama helpt hierbij. Door de juiste aankoop voel je je helemaal thuis in jouw zwangerschapspyama. Een lekker zacht stofje en een mooi ontwerp brengen een glimlach op je gezicht! Het is belangrijk dat de pyama die je draagt niet te warm is, want met dekens op je bed en een dikke buik heb je het al snel te heet. Een dun longshirt of een kort broekje kan daarom fijn zijn.

Eenvoudig voeden

Als je bent bevallen van een prachtige baby zal je de eerste maanden ‘s nachts vaak uit bed moeten. Geef je je kindje zelf borstvoeding? Een nachthemd of pyamatop met een borstvoeding opening kan handig zijn! Doordat deze nachtkleding van voren open is te maken, is het veel eenvoudiger om je baby snel de borst te geven. Hierdoor val je na het voeden ook sneller weer in slaap. Dubbel praktisch dus!

Hangen op de bank

Tijdens je zwangerschap en in de kraamtijd vind je het vast heel lekker om ‘s avonds op de bank te chillen. Met een homebroek of loungebroek aan en een zacht kleedje om je heen kan je echt genieten! De broeken die je hier ziet kan je bij deze momenten aantrekken. Laat je partner voor een heerlijke kop thee zorgen en geniet van het moment!

Het eetdagboek van een zwangere vrouw #1

Eiersalade met zongedroogde tomaten

Dit filmpje is te gek! Man vertelt vróuw dat ze zwanger is!

Sluiten