Blouses

Ook tijdens je zwangerschap kan je er heel elegant uitzien. Met een blouse boven een broek maak je van een alledaags outfit al snel een stijlvolle look. Een blouse geeft net dat beetje extra aan een gewone broek of rok. Je kan dus zeker geen zwangerschapsblouses missen in de garderobe!

[display_filter store=”21″][display_pages store=”21″][user_pages store=”21″][user_sort store=”21″]

[display_multi store=”21″]

[display_pages store=”21″][user_pages store=”21″]

Casual of voor op het werk

Een blouse kan je altijd dragen. In het weekend combineer je de zwangerschapsblouse met een leuke plooibroek, als je naar een feest gaat trek je het aan met een sierlijke rok en voor je werk draag je het bij een mantelpakje. Omdat de gelegenheden uiteen lopen, biedt deze site allerlei verschillende vlotte ontwerpen aan.

Met knoopjes

Vind jij die blousejes met doorlopende knoopjes ook al zo leuk? Maar ben je bang dat de knoopjes niet op hun plek blijven als je buik gaat groeien? No worries! Door de brede sluiting blijft de blouse perfect op zijn plaats. Hierdoor kan je netjes, zonder steeds op te hoeven letten, naar de verjaardag van je vriendin.

Met de buik vooruit

Een aantal soorten blousejes accentueren de mooie vorm van jouw zwangere buik. Een a-lijn in je blouse is hier een voorbeeld van. Verschillende blousejes hebben een lint net onder de borsten en dit ziet er gelijk sierlijker uit! Een overslagblouse of een blouse met plooitjes die naar de buik lopen, laat ook de buik extra uitkomen.

Nog even wachten?

Wil je nog niet iedereen laten zien dat je zwanger bent? Of wil je niet dat mensen continu naar je buik kijken? Dan is een blouson een goed model. Door de strakke onderkant, bolt de blouse meer op en verhul je jouw beginnende buik. Ook kan je door een met een met kraaltjes versierde hals de nadruk van de buik afleiden.

Wesley en Yolanthe verwachten eerste kindje!

De beste geboortefoto’s van Australië

Kindje is stomverbaasd als hij zichzelf ziet huilen

Sluiten