Knuffels

Knuffeldieren

Als je terugdenkt aan vroeger en je lievelingsknuffel op moet noemen, is dit vaak een knuffel die je al als baby gekregen hebt. Een knuffel is er erg populair kraamkado en voor kinderen zijn knuffels altijd geweldig. Als baby voelt zo’n knuffel lekker zacht aan en geeft het een veilig gevoel en als peuter kan je lekker spelen met je knuffels en hier tegen praten.

[display_filter store=”41″][display_pages store=”41″][user_pages store=”41″][user_sort store=”41″]

[display_multi store=”41″]

[display_pages store=”41″][user_pages store=”41″]

Heerlijk knuffelbaar

Zo’n enorm zachte knuffel vinden zelfs volwassen fijn om vast te houden! Je baby zal er ook op en top van genieten. Donzige of gebreide knuffels en knuffels van velours of mohair? De materialen zijn gegarandeerd veilig en lekker zacht. Vaak heeft je baby voorkeur voor één knuffel en wil het daar ook mee slapen. . Met zijn lievelingsknuffeltje kan je baby overal in slaap vallen. Lekker makkelijk!

Lekker mamma-geurtje

Een knuffel neemt snel geurtjes op. Hier kan je gebruik van maken door een half uurtje voor je baby moet gaan slapen een klein knuffeltje in gedragen kleren te rollen of een klein knuffeltje of knuffeldoekje in je bh te dragen. Door de lichaamsgeur van zijn moeder voelt de baby zich extra prettig als hij in zijn wiegje of ledikantje wordt gelegd om te gaan slapen.

Voor boys & girls

Wat een leuke knuffels kan je hier vinden! Coole knuffels voor stoere jongen en schattige knuffeltjes voor lieve meisjes.

Hoe overleef ik het eerste jaar als moeder?

buikfoto's
Moeder deelt buikfoto’s na bevalling

Trend: geboortekaartjes met foliedruk

Sluiten