Jassen & blazers

Een van de lastigste kledingstukken die je moet kopen als je zwanger bent is een zwangerschapsjas. Iedere vrouw wil een jas die goed staat, mooi aansluit en niet te groot of te klein is. Maar als je zwanger bent en je lichaam blijft groeien, is dat best lastig! De designers van deze site weten wat een vrouw nodig heeft, en hebben hier hun jassen op aangepast.

[display_filter store=”24″][display_pages store=”24″][user_pages store=”24″][user_sort store=”24″]

[display_multi store=”24″]

[display_pages store=”24″][user_pages store=”24″]

Jassen met genoeg ruimte

Het is belangrijk om een jas te kopen die niet te krap valt, want als je in verwachting bent zullen je buik en borsten gaan groeien. Wat zou het handig zijn als jassen gewoon meegroeien! Bij een aantal jassen van deze site lijkt dit ook wel te gebeuren! Door verstelbare touwtjes kan je de jas aanpassen aan de vorm van jouw lichaam. Andere jassen zoals wikkeljassen of jassen die zijn gemaakt van elastische stoffen geven ook genoeg ruimte voor jouw rondere figuur. Zo blijven de jassen lekker zitten in elke fase van jouw zwangerschap!

Verschillende type jassen

Een jas heb je een seizoen lang aan. Daarom wil je een jas die perfect bij jou past. Of je nou een warme, luchtige of tussenjas zoekt, op deze site hebben we veel verschillende modellen. Je vindt hier mooie parka’s met een immitatie bontkraag, nette trechcoats, romantische mantels, stoere bickerjacks en sportieve korte jassen. Aan de ene kant zijn jassen met zachte frisse kleuren in, en aan de andere kant zijn jassen met een vintage look erg populair.

Blazers

Blazers ogen charmant en verzorgd. Je kunt ze in de zomer als jasje dragen en ook als deel van je outfit. Met een blazer geeft je een eigen draai aan de outfit die je aanhebt. Een blazer boven een jurkje kan het jurkje extra chique maken en met een ander soort blazer kan je hetzelfde jurkje casual aantrekken. Ook boven een broek of rok staat een blazer leuk! Met de blazers op deze site, maak je je outfit helemaal af!

Koppel hield zwangerschap geheim

8x heerlijk zomerse geboortekaartjes

meisje gaat los op hit van gotye
Hilarisch! Klein meisje gaat los op Gotye’s hit

Sluiten