Truien

Het is belangrijk dat baby’s het niet koud krijgen. Daarom zijn truien onmisbaar in de winter. Gelukkig zijn er heel veel leuke truien te vinden in deze shop! Heb je een winterbaby of ben je op zoek naar een cadeautje voor de baby van een vriendin? Ook in de kleinste maten zijn trendy truitjes te vinden.

[display_filter store=”5″][display_pages store=”5″][user_pages store=”5″][user_sort store=”5″]

[display_multi store=”5″]

[display_pages store=”5″][user_pages store=”5″]

Verschillende stofjes

Je vindt hier truien in allerlei stofjes. Gebreide truien zijn weer helemaal hip! Je kunt mooie truien met kavels  kopen en in verschillende kleuren gebreide truien van goede merken. Zacht flanel en fleecestof maken je baby extra knuffelbaar en voelt voor je baby  super lekker aan! Ook sweatstof voelt lekker  en staat goed bij wat oudere baby’s. Katoenen truien ademen goed en zijn perfect geschikt om buiten aan te doen op een wat koudere zomerdag of om binnen aan te doen in de nazomer.

Pullovers

Naast truien zijn ook de pullovers in deze shop heel gaaf! Trek een leuke pullover met print aan over een polootje of blouseje, zodat je nog net een kraagje ziet. Zo ziet je kind er super modieus uit. Ook handig om in je tas mee te nemen als je ergens heen gaat en je niet weet hoe warm het gaat worden.

Leuke details

Als moeder wil je een originele trui kopen voor je kind. Daarom kijkt deze shop naar truien met leuke details. Je hebt keus uit verschillende stofjes en kleuren en ook heeft elke trui zijn eigen originele elementen. Zoek een sweater uit met een vrolijke opdruk, chique knoopjes of een stoere buidelzak waar je baby en jij blij van worden!

baby buik zwanger
Word jij moeder in 2016? Check het hier!

Filmpje: baby ligt helemaal dubbel om chipsetende mama

buikfoto's
Moeder deelt buikfoto’s na bevalling

Sluiten