Broeken

Vind je de babybroekjes ook al zo leuk? De bolle vorm van de broekjes komt door de ruimte die nodig is voor de luier. Zeker bij de kleinste maten ziet dit er schattig uit! Er zijn veel verschillende soorten broekjes: joggingbroekjes, tuinbroekjes voor baby’s, spijkerbroekjes, of broekjes met een printje, jongensbroekjes en meisjesbroekjes. Kies wat bij jou baby past!

[display_filter store=”10″][display_pages store=”10″][user_pages store=”10″][user_sort store=”10″]

[display_multi store=”10″]

[display_pages store=”10″][user_pages store=”10″]

Makkelijk aan- en uitkleden

Omdat je een baby vaak moet verschonen, is iedereen op zoek naar broekjes die makkelijk uit en aan te trekken zijn. De ontwerpers van wie je kleding op deze site vindt, hebben hier rekening mee gehouden. Je kunt hier makkelijke broekjes vinden met een elastieke bovenkant, waardoor je geen rits open en dicht hoeft te doen. Super handig! Ander modellen zijn makkelijk dicht te doen door een enkel knoopje of een touwtje in flexibele stof.

Stofjes

Je pasgeboren baby groeit en de huid groeit mee. Hierdoor is de huid van je baby kwetsbaar. Om de babyhuid te beschermen kies je voor stofjes die lekker zacht zijn. Door flexibele, soepele stoffen  kan je baby lekker met zijn of haar beetjes blijven trappelen zonder dat de huid beschadigd raakt!

Beweging

Als je baby gaat kruipen en lopen, is het belangrijk dat je kind genoeg ruimte in zijn of haar broek heeft om vrij te kunnen bewegen. Babybroeken zijn daarom gemaakt van flexibele stoffen of hebben extra ruimte in de broekspijpen. Let er ook op dat je kleding koopt in de juiste maat, zodat je kindje niet een te kleine broek aanheeft en bewegen leuk blijft!

Emily-Jane leeft zonder afval

De lachende vierling – part 1 & 2

Prachtig in beeld – de man tijdens de bevalling

Sluiten