Servies en bestek

Je baby zelf leren eten, kan voor een enorme smeerboel zorgen. Maar je weet dat je baby alleen met bestek kan leren eten, door het uit te proberen. In deze shop vind je allerlei soorten bestek wat hierbij helpt. Het meeste bestek is vaatwasserbestendig.

[display_filter store=”62″][display_pages store=”62″][user_pages store=”62″][user_sort store=”62″]

[display_multi store=”62″]

[display_pages store=”62″][user_pages store=”62″]

Leuk kraamcadeau

Bestek is een tijdloos cadeau en daarom uitermate geschikt als kraamkado. Veel mensen herinneren zich nog het kinderbestek wat ze vroeger gebruikten. Kinderbestek of kindercouvert bestaat meestal uit een vork, mes, lepel en kleine lepel. Je zult zien dat je dreumes met dit 4-delige kinderbestekset steeds meer controle krijgt over de fijne motoriek die nodig is voor het eten.

Eettraining

Het trainen van je kind in het eten met bestek begint al als je zelf nog het bestek hanteert. Voor deze fase zijn er handige voedingslepels waarmee je de babyvoeding in kleine hapjes aan je baby kunt voeren. Er bestaan ook speciale dwarsliggers. Hierdoor wordt het makkelijker om je baby te voeren als je links of rechts van je baby aan tafel zit. Door de speciale vorm, hoeft de ouder of verzorgen een minder grote bocht te maken met zijn/haar arm. Is je baby ouder geworden? Dan ben je toe aan een echt kinderbestek. Hiermee krijgt je zoon of dochtertje handigheid in het gebruiken van bestek.

Verschillende materialen

Zoals je hier ziet, zijn er van allerlei soorten bestek om uit te kiezen. Bestek met schattige figuurtjes op het handvat, zorgt ervoor dat leren eten een feest wordt voor de kleintjes. Met een leuke vork, lepel en mes leert je dreumes spelenderwijs eten. Je hebt ook keus uit kunststofbestek en bestek van hoogwaardig edelstaal of zilver. Met zilver bestek is het handig om te beginnen als je peuter het eten met bestek al beter onder de knie heeft. De voedingslepels zijn echter wel van kunststof. Dit is zachter voor de tanden van je kleintje. Het voordeel van kunststof vorken, messen en lepels is dat het lichter is en daardoor makkelijk in gebruik.

Mooie actie: bestel je geboortekaartjes en steun War Child

tweeling hand in hand twee jaar
Tweeling kwam hand in hand ter wereld en laten niet los

buik zwangerschap maryse
Maryses: “In tegenstelling tot mijn zwangerschap was mijn bevalling een eitje”

Sluiten