Badcape

Ook na het badderen wil je je baby warm houden. Doordat je baby nat is, zal het sneller afkoelen. Een warme wateropnemende stof is daarom heerlijk om je baby in te wikkelen. Badcapes of badjassen zijn perfect geschikt om na een bad of douche om te doen bij je baby. De badcapes zijn gemaakt van zacht katoen. Dit voelt lekker aan op de huid van je baby. Voor een kwetsbare huid is katoen altijd geschikt.
[display_filter store=”55″][display_pages store=”55″][user_pages store=”55″][user_sort store=”55″]

[display_multi store=”55″]

[display_pages store=”55″][user_pages store=”55″]

Leuke designs

De badcapes zijn omslagdoeken met een capuchon eraan. Door deze capuchon blijft het hoofd van je baby warm. Want juist door het hoofdje verliest je baby veel warmte. Op sommige capuchons staan leuke figuurtjes. Zo ziet je baby er extra schattig uit! Ook omslagen met hippe patroontjes en trendy kleuren maken de badcape extra speciaal. Maar natuurlijk heb je ook capes in neutrale witte, grijze of taupe kleuren. Deze zijn goed geschikt als kraamcadeau, want het staat bij elke inrichting.

Multifunctioneel

De babybadcape houdt je baby niet alleen warm, maar dient ook als handdoek. Om het voor je baby extra geriefelijk te maken kan je de badcape iets voorverwarmen op de verwarming. Dit maakt het heerlijk warm voor je baby. Breng je baby in badcape eerst naar een veilige plek om om te kleden en daar kan je je baby goed afdrogen. Vergeet niet om ook de huidplooien goed af te drogen.

Badjasjes

Iets heel anders zijn de babybadjassen. Meestal wordt een badjasje vaker gebruikt bij oudere baby’s van ongeveer een jaar. Bij een schattig baby’tje ziet het er zo leuk uit! Je kunt kiezen uit stoere ontwerpen met sterren op de babybadjas, maar ook uit lieve meisjesachtige badjasjes met hartjes of stipjes.

hilarisch deze ouders doen aan liplezen met hun baby
[Filmpje] Hilarisch! Deze ouders doen aan liplezen bij hun baby.

Populairste namen van 2013 in de V.S.

Een kijkje binnen hipDesign met Leonne Albers: “Ik ben supertrots op ons team!”

Sluiten