Truien

Ben je zwanger van een winter of lentebaby? Gefeliciteerd! Om met een dikke buik de winter door te komen heb je natuurlijk positiemode nodig uit de wintercollectie. Een trui is hierbij een kledingstuk die je niet mag vergeten. Je hebt keuze uit eenvoudige truitjes in basiskleuren, maar ook uit opvallende originele truien.

[display_filter store=”23″][display_pages store=”23″][user_pages store=”23″][user_sort store=”23″]

[display_multi store=”23″]

[display_pages store=”23″][user_pages store=”23″]

Een trui om in te wonen

In een goede trui voel je je helemaal thuis! Door de warmte die het geeft en door de lekkere stoffen maak je van een trui een fort waar je helemaal jezelf kan zijn. En dat is belangrijk voor jou en je baby! Op een winteravond met een warme trui en een kop chocolademelk op de bank zitten is heerlijk knus.

Mix & match

De trui is een van de basiskledingstukken die je in je kledingkast moet hebben hangen. Een zachte trui kan je aandoen boven een stoere spijkerbroek, een zwierige rok of een elegant jurkje. Ook kan je het op een koude zomeravond aantrekken over het hemdje of t-shirt wat je aan hebt. Dit maakt de zwangerschapstrui onmisbaar!

Geweldige ontwerpen

Wat een grote variëteit aan truien! Je ziet onder andere de trendy truitjes met vleermuismouw. Dit zit lekker en maakt een trui minder zweterig. Zeker in je zwangerschap is dat een groot voordeel. Ook zijn er hippe gebreide truien te vinden en truien met opdrukken, streepjes en Scandinavische patroontjes. De keuze is breed en aan jou de taak om de mooiste trui uit te kiezen!

meisje vader leger
Lief! Meisje valt vader in armen na acht maanden

trijntje babyshower
Trijntje Oosterhuis verrast met babyshower

blake lively babyshower
De perfecte babyshower van Blake Lively

Sluiten