Badderen

Heerlijk dat badderen. Door een lekker badje te nemen, hebben baby’s het gevoel alsof ze nog in de baarmoeder zitten. En dat was heerlijk veilig! Geen wonder dat baby’tjes zo lekker kunnen genieten van badderen. Op deze site vindt je de spullen die je nodig hebt voor het lekkerste bad.

Heerlijk ontspannen

Met het juiste badje kan je baby heerlijk ontspannen! Er bestaan allerlei soorten badjes met de bijbehorende badstandaards. Ga je met je baby samen in bad, dan heb je verschillende soorten badzitjes, waar je jouw kind veilig en onbekommerd in kan zetten. Natuurlijk houdt je altijd een oogje in het zeil.

Warm uit bad

Als je net uit bad komt en de koude lucht in stapt, is dat niet altijd fijn. Ook voor je baby’tje zal dat koud zijn. Daarom biedt deze shop je badcapejes aan voor als je baby uit bad haalt. Je baby blijft op deze manier goed warm als je van de badkamer naar de commode loopt.

Veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Als je je baby wast, is dit zeker belangrijk. De spullen die hier verkocht worden, helpen jou om je baby op een veilige en handige manier te kunnen wassen. Ook extra’s als een badthermometer zorgen ervoor dat je badje helemaal veilig is. Je kunt zo makkelijk controleren of het water een goede temperatuur heeft.

Spetteren en spelen

Niets is leuker dan lekker kunnen spelen in bad! Je vindt hier dan ook leuke speeltjes om te gebruiken in het water. Het babyspeelgoed is zo ontwikkeld dat het goed tegen water kan. Zo wordt badderen echt een feestje voor je baby en jou.

Grappig filmpje: welk type moeder ben jij?

Man schrijft ongefilterd over onvruchtbaarheid met een prachtig einde

Beschuit in aantocht | Week 35

Sluiten