Jurken

Wie zegt dat je met een zwangere buik geen chique jurkje meer aankunt? Hier vind je allerlei jurkjes voor zwangere vrouwen. Je hebt de keus uit jurken met vrolijke kleuren en printjes, met sierlijk kant, rushes en mooie details, met een v-hals, ronde hals of boothals en er is keus uit korte jurken en lange jurken. Voor stoere chicks, deftige mama’s en zakelijke vrouwen, voor iedereen is er wat wils!

[display_filter store=”16″][display_pages store=”16″][user_pages store=”16″][user_sort store=”16″]

[display_multi store=”16″]

[display_pages store=”16″][user_pages store=”16″]

Zwangerschapsjurk

Als je kijkt naar de kleding die onze moeders droegen toen ze zwanger waren, ziet dat er heel anders uit dan de mode van nu. De ouderwetse tentjurken verhulden alles, terwijl de laatste trend is dat je juist je mooie vormen benadrukt. Dit zien we terug in goede pasvormen met mooie a-lijnen die veel jurken hebben. Door een strik of een elegant lint accentueer je de rondingen van je borsten en je buik. Ook door plooitjes op de juiste plekken komt je zwangerschap goed uit en heeft je jurkje het echte wow-effect!

Trendy jurkjes

Na tijden waarin de jurk helemaal uit de mode was, is de jurk de laatste jaren weer enorm populair. Uit de zomercollectie kan je de jurk niet wegdenken! Hierdoor vinden we ook veel zwangerschapsjurken in de positiemode van nu. Maxi-jurken zijn een recente modetrend en ook luchtige jurkjes voor een zomerse dag zijn in. Op deze site vind je jurkjes met lief bloemenpatroon voor het weekend, cocktailjurkjes voor een feestje, little black dresses voor een officiële gelegenheid en nette jurkjes voor op kantoor. Voor elke gelegenheid kan je hier een bijpassend positiejurkje vinden.

De jurk als basis

Met twee of drie zwangerschapsjurken in je kledingkast kan je een heel aantal verschillende outfits maken. Door je jurk te combineren met jasjes, vestjes, bolero’s of sjaals kan je met één jurkje in veel verschillende situaties voor de dag komen. Kijk ook bij de legging en panty’s en bij de accessoires voor originele toevoegingen. Door de juiste combinaties steel je met deze leuke jurkjes echt de show!

bevallingsfotografie
Gave bevallingsfoto’s uit Australië

Geboortefoto’s: deze baby maakt de hele familie gelukkig

Filmpje: 2-jarige furieus over komst kleine zusje

Sluiten