Kruippakjes

Wat ziet dat er schattig uit! Deze leuke kruippakjes lijken net kleine onesies. Kruippakjes of boxpakken kan je vergelijken met een rompertje, alleen dan met mouwen en broekspijpen. Zo heb je in één keer een volledige babyoutfit! Een kruippakje is echt leuk voor een iets oudere baby. Wanneer je kindje gaat bewegen, zal je er achter komen dat zo’n kruippakje heel handig kan zijn.

[display_filter store=”12″][display_pages store=”12″][user_pages store=”12″][user_sort store=”12″]

[display_multi store=”12″]

[display_pages store=”12″][user_pages store=”12″]

Lekker bewegen

Geen last meer van opkruipende shirtjes en broekjes die naar beneden zakken. Met een kruippakje blijft alles op je juiste plaats! Ideaal als je kindje begint met kruipen. Met al dat buikschuiven is een baby jumpsuit perfect. Je kindje hoeft dan niet met een blote buik op de vloer te liggen.

Sluitingen

Een kruippakje ziet er misschien ingewikkeld uit, maar je kunt het toch makkelijk aan- en uittrekken. De boxpakjes hebben een sluiting tussen te beentjes, van de hals naar het kruis of van de hals naar de zijkant van de voeten. De meeste sluitingen hebben drukknoopjes en ook zijn er boxpakjes met rits.

Variatie

Veel boxpakjes hebben voetjes aan het uiteinde, maar dat is zeker niet altijd zo. Op deze site kan heb je ruime keus uit beide ontwerpen. In de zomer is misschien een kruippakje met korte mouwen of een salopette wel fijn. Een salopette  is een soort tuinbroekje, maar dan van zacht materiaal. Je kunt er zelf een eigen shirtje onder aantrekken. Dit kan ook met kruippakjes zonder mouwen. Je hebt ruime keus uit allerlei hippe designs en leuke modelletjes!

Belgische basisschool verwacht 5 baby’s in 1 jaar

tweeling ongewenste opmerkingen
Wat je niet moet zeggen tegen de ouder van een tweeling

Blogger Yvette: “Ik word nu gek van die buik, maar zal ‘m straks ook missen.”

Sluiten