Shirts & tops

Shirts en tops

Als je zwanger bent mag dat gezien worden! Zo’n kleine baby in je buik is iets om super trots op te zijn! Op deze site vind je t-shirts, hemdjes en andere tops die extra flair geven aan jouw zwangere postuur. Door de juiste accenten en lijnen zie je er met deze casual shirts prachtig uit!

[display_filter store=”20″][display_pages store=”20″][user_pages store=”20″][user_sort store=”20″]

[display_multi store=”20″]

[display_pages store=”20″][user_pages store=”20″]

Als cadeau

Ben je op zoek naar een leuk zwangerschapsshirt voor een vriendin die je net heeft verteld dat ze zwanger is? Superleuk om kado te geven aan je zwangere vriendin of om zelf te dragen. Je vindt hier zwangerschapsshirts met baby’s die naar buiten gluren en shirt met grappige teksten over de zwangerschap.

Je eigen look

Iedereen heeft zijn eigen stijl en kledingsmaak. En door de combinaties met andere kledingstukken creëer je jouw unieke persoonlijke look. Ook in je zwangerschap is het belangrijk om jezelf te onderscheiden door de kleding die je draagt. Ben je een rockchick, loop je altijd op hakken of is urban helemaal jouw ding? Spreekt klassiek je het meest aan, of ben jij altijd gekleed volgens de laatste mode? Het belangrijkste is dat je jezelf prettig voelt in jouw kleding. Op deze site vind je uiteenlopende stijlen van shirts, zodat iedere vrouw een shirt naar haar smaak kan kopen!

Hip en eigentijds

De positiemode die je hier ziet heeft niet alleen allerlei soorten shirts, maar volgt ook de laatste trends. Tops met een zwart wit opdruk of een kleurige print zijn leuk om boven een broek aan te doen. Ook shirts met een originele tekst zijn tof om te kopen. Voor de zomer zijn er luchtige hemdjes en t-shirts met korte mouwen en voor de winter zijn er warme shirts met lange mouwen. De zwangershapsshirts zijn iets langer dan normaal, waardoor ze goed over je buik vallen en de vorm van je buik perfect uitkomt.

Voedingsshirts

Loop je tegen het einde van je zwangerschap aan? Als je eenmaal bevallen bent van een lieve baby wil je graag tops hebben waarbij je je kindje makkelijk kunt voeden. Het is aan te raden om een paar van deze shirts al tijdens de zwangerschap te kopen. Maar ook gewone shirts of blousejes kunnen hier geschikt voor zijn. Op deze site kan je shirts vinden die speciaal ontworpen zijn voor moeders die borstvoeding geven. Met een aantal zwangerschapstops en voedingsshirts ben jij goed voorbereid op de tijd die komt!

Zwangere blogger Betty: „De groeiende buik vond ik geweldig!”

zwangere blogger bibian
Zwangere blogger Bibian: “De snoepjes konden niet aangesleept worden.”

Maak kennis met Lisette Everaars, de ontwerpster achter LOVZ

Sluiten