Vestjes

Wat onwijs leuk, al die vestjes in verschillende designs in deze shop! Met een vestje houdt je je baby niet alleen warm, maar het ziet er ook nog eens trendy uit. Alleen het kijken maakt al dat je vrolijk wordt. Er zijn vestjes te vinden met knopen, maar ook met ritsen. Knoopjes zien er heel mooi uit en ritsen zijn heel handig. Kies voor wat jij het leukst vindt!

[display_filter store=”6″][display_pages store=”6″][user_pages store=”6″][user_sort store=”6″]

[display_multi store=”6″]

[display_pages store=”6″][user_pages store=”6″]

Eenvoudig aan te trekken

Vestjes zijn niet alleen leuk, het trekt ook heel makkelijk aan! Een vestje hoef je niet over het hoofd van je kindje aan te trekken, wat het super praktisch maakt. Met vestjes is het omkleden voor het slapen gaan een feestje!

Kleuren

In elk seizoen draag je kleding met andere kleuren. Voor de winter zijn vestjes in diep blauw of diep rood perfect als babykleding en voor de lente kan je babyvestjes vinden in frisse kleuren. Maar ook een combinatie van kleuren of een patroontje ziet er allerliefst uit.

Combineren

Het handige en leuke van vestjes is, dat je er eindeloos mee kunt combineren. Door het vestje steeds bij een ander shirt, blouse, broek, jurk of rok aan te trekken ziet de outfit van je baby er steeds weer als nieuw uit. Hierdoor kan je ook een eigen tint geven aan het door jou gekozen vest. Trek je het vest aan bij een jurkje, dan zie het snoezig uit en als je hetzelfde vest aantrekt bij een modern spijkerbroekje  ziet het er totaal anders uit.  Door het combineren is een vestje ideaal voor de kledingkast van de baby. Mix en match maar raak!

papa vangt papa op
Geboortefoto’s: papa vangt de baby op

Filmpje: dit kindje verdient een oscar

Fotoserie kleine baby Joah en grote zus

Sluiten