Reisbedje

Ga je op vakantie of gaat je kindje ergens logeren? Dan is een reisbedje of campingbedje ideaal! In een vertrouwd eigen reisbed bied je jouw kind een veilige slaapplek! Door de zachte luchtige netstof aan de zijkant valt je kind niet uit bed, kan je baby je blijven zien en is er altijd genoeg zuurstof. Een goed matras voor in het bed, zorgt dat je baby comfortabel ligt. Met een goed uitgekozen campingbed is je baby zo vertrokken naar dromenland.

[display_filter store=”36″][display_pages store=”36″][user_pages store=”36″][user_sort store=”36″]

[display_multi store=”36″]

[display_pages store=”36″][user_pages store=”36″]

Makkelijk mee te nemen

Elke ouder weet dat als je met je baby of peuter ergens heen gaat, dit een hele onderneming is. Er moet altijd van alles ingepakt en meegenomen worden! Wat is er dan handiger dan lichtgewicht inklapbare spullen? Bij het uitzoeken van een reisbed is dit een aandachtspunt om op te letten. De designers die hier hun spullen aanbieden, weten hier alles van en zorgen voor eenvoudige modellen van goede kwaliteit. Er staan hier campingbedjes die in een paar seconden op te vouwen zijn tot een compact pakketje en binnen enkele momenten op te zetten zijn. Na een lange dag reizen of met een huilende baby in je armen is dat erg fijn!

Verschillende opties

Als je naar de verschillende bedjes kijkt zie je een hoop verschillende soorten. Je hebt bedjes met en zonder wieltjes, met zigzagframe of met rechte stokken, verschillende kleuren en verschillende vormen. Wat moet je nemen? Als je op de camping een stukje met het bedje wilt rijden, kunnen wieltje praktisch zijn. Maar laat je het bedje op één plek staan, dan heb je dat niet nodig. Beslis daarom welk reisbedje jij het best vindt om je kind in te laten slapen!

deze mannen dachten dat vrouwen wezenpijn overdreven
Deze mannen dachten dat vrouwen de weeënpijn overdreven…

dieren kaartjes
Wat een leuke geboortekaartjes met dieren!

Moeder deelt prachtig bevallingsfilmpje van ‘natuurlijke keizersnee’

Sluiten