Babykleding

Bijna niets is leuker dan shoppen voor babykleertjes. Al die kleine kleertjes zien er super schattig uit! En wat is er veel keus! Of je nu zelf zwanger bent, of een cadeautje wil kopen voor een vriendin die een kind heeft gekregen, op deze site kan je door online te shoppen leuke kleertjes vinden die passen bij de baby.

Voor elke fase

Je zou soms willen dat baby’s voor altijd klein blijven, maar voor je het weet kunnen ze al zitten en rondkruipen. Baby’s groeien als kool! En voor elke fase heb je een nieuwe maat kleding nodig. Snoezige, lieve rompertjes voor een pasgeboren baby, maar ook stoere spijkerbroekjes voor kleine peuters.

Lekker zittende kleding

Baby’s zijn kwetsbaar en daarom weet je dat je behalve mooie babyspullen ook lekker zittende kleding moet kopen. Van goede stoffen wordt niet alleen jij, maar ook je baby blij. Ook stoere kleding moet comfortabel zitten. Zachte shirtjes zorgen ervoor dat je baby zich helemaal lekker voelt.

Kleding voor verschillende situaties

Voor een baby is alles nieuw en interessant. De eerste keer naar buiten, voor het eerst zwemmen en meegaan naar een eerste bruiloft; voor een baby is alles een spannende ontdekking. Elke gelegenheid heeft zijn eigen outfit nodig. Mooie kleding voor een feest, kekke schoenen voor de eerste stapjes buiten, en zwemkleding voor babyzwemmen.

Voor iedereen wat wils

Over smaak valt te twisten. Houd je meer van chique jurkjes met roesjes, of snoezige shirtjes met stippen, of ga je voor een stoer truitje? Hier zijn voor jou verschillende merken babykleding op een rijtje gezet. Hierdoor kan je kleertjes uitzoeken die helemaal naar jouw smaak zijn. Wat is jouw stijl? Je van alles vinden; van hippe rompertjes met teksten vinden, stoere ruitenblousjes, tot zachte kruippakjes en leuke accessoires voor de baby.

De babykamer met sterren van Natalie

Wauw! Wat een mooie herinnering aan je pasgeboren baby!

Filmpje: Hoe knip je een papieren sneeuwvlok in 15 seconden?

Sluiten