Kinderwagen

Een kinderwagen is een van de grootste producten die je aanschaft voor je baby. Het is onmisbaar voor elke ouder! Met een kinderwagen kan je al snel in de kraamtijd een rondje gaan lopen en zo kom je even je huis uit. De keuze is enorm, maar wat moet je nemen? In deze shop vind je verschillende modellen waar je uit kunt kiezen.
[display_filter store=”52″][display_pages store=”52″][user_pages store=”52″][user_sort store=”52″]

[display_multi store=”52″]

[display_pages store=”52″][user_pages store=”52″]

Combi-kinderwagen

Het liefst koop je een wagentje die je voor een pasgeboren baby kan gebruiken en waar je een jaar later ook je peuter in kan zetten. Want je baby groeit heel snel! Met een combi kinderwagen gebruik je eerst een reiswieg en later een zitgedeelte om je kind in te laten zitten. Zo kan je in een handomdraai een kinderwagen veranderen in een buggy. Met een meerijdplankje kan je ook je andere kindje mee laten rijden. Voor een lange wandeling is dat maar wat handig!

Twee kinderen

Heb je een tweeling gekregen? Gefeliciteerd! Met de handige duowagens kan je je tweeling meenemen op pad, terwijl het zo min mogelijk ruimte inneemt. Door wiegjes naast, achter, of boven elkaar te plaatsen hebben de ontwerpers van deze kinderwagens gedacht aan het gebruiksgemak voor de ouders en opa’s en oma’s. Ook voor ouders die een tweede kindje hebben gekregen bestaan handige duowagens die een wiegje en een kinderzitje combineren. Zo kan je makkelijk je peuter en baby tegelijk meenemen.

Extra’s voor elk seizoen

Het weer is in Nederland heel divers. Wanneer het koud is in de winter kan je een extra voetenzak in de kinderwagen doen. Hierdoor blijft je kindje lekker warm. In de zomer is dat niet nodig. Een parasol is voor de zomerse dagen praktisch. Door het parasolletje zo te draaien dat er schaduw over het gezichtje van je kind valt, is je baby tegen de felle zon en UV-straling beschermt.

Interessante modellen

Wat gaaf dat er zo veel verschillende soorten kinderwagens zijn! Er staan romantische, retro, ronde modellen met grote banden in deze shop, maar ook moderne, lichte ontwerpen die er heel stoer uit zien! Er is keuze uit vrolijke felle kleurtjes en klassieke navy en grijze kleuren. Bedenk goed waar je de kinderwagen heeft meest voor wilt gebruiken. Wil je door het bos wandelen? Dan zijn grote banden handig. Wil je in de stad lopen? Kies dan voor wendbare wieltjes. Een andere handigheid van kinderwagens is de omkeerbare duwbeugel. Hierdoor kan je je baby naar jezelf en van je af laten kijken. Zijn je partner en jij niet even lang? Dit is geen probleem als je een verstelbare duwbeugel koopt. Elke kinderwagen heeft zijn eigen kwaliteiten. Beslis wat jij belangrijk vind, voor je een model kiest.

nederlandse twittert haar hele bevalling
Nederlandse twittert live haar bevalling

Filmpje: zó brengt jouw baby zijn of haar nacht door :)

sieraad borstvoeding ketting
De mooiste sieraden gemaakt van moedermelk

Sluiten