Wieg

Een wieg is het eerste wat je na de bevalling nodig hebt. Het is vaak ook het eerste artikel waaraan je denkt als je over de inrichting van de babykamer na gaat denken. Als je het wiegje eenmaal in huis hebt, kan je niet wachten tot je baby’tje er in ligt te slapen. Een wiegje is ook leuk om cadeau te geven als je een kleinkind krijgt! Zo geef je een cadeau dat elke dag in gebruik is en erg gewaardeerd wordt. In deze shop vind je veel verschillende wiegjes. Voor elk huishouden is er wel wat bij!

[display_filter store=”30″][display_pages store=”30″][user_pages store=”30″][user_sort store=”30″]

[display_multi store=”30″]

[display_pages store=”30″][user_pages store=”30″]

Romantisch tot stoer

Veel ouders kiezen ervoor om een klein ledikantje te kopen voor hun baby. Dit babybedje met spijlen ziet er stoer en eigentijds uit. Je kunt het vinden in verschillende kleurtjes, maar ook in whitewash of bewerkt hout. De traditionele wiegjes met gordijntjes zien er ook super schattig uit! Deze romantische wiegjes kan je combineren met een heel strak interieur, of juist met een chique huisstijl.

Originele wiegjes

Dat is handig; die wiegjes met een los standaard! Wiegjes met een los onderstel zorgen ervoor dat je makkelijk het wiegje zelf mee kunt nemen als je eropuit gaat. Super makkelijk voor op vakantie! Je neemt je kindje zo mee in het wiegje. Een ander soort wiegje dat je niet overal vindt is de co-sleeper. Deze wieg maak je aan je eigen bed vast, zodat je dicht bij je kindje kunt liggen. Bij het voeden ‘s nachts, kan dit eenvoudig zijn. Maar let wel op de veiligheid van het wiegje! Laat je kindje nooit zonder toezicht slapen in een aanschuifbedje zonder omhooggezet sluitrekje.

Veiligheid

Baby’s zijn kostbaar. Daarom moet je baby helemaal veilig zijn in de wieg. Om daarvoor te zorgen, vindt je hier alleen wiegen die volgens de Europese veiligheidseisen zijn gebouwd. De spijlen staan ver genoeg uit elkaar om geen armpjes of beentjes te beknellen en dicht genoeg bij elkaar om het kindje in de wieg te houden. Een wiegje moet goed ademend zijn, zodat de baby genoeg zuurstof krijgt. De boden van de wiegen die je hier vind zijn er op aangepast dat ze genoeg lucht doorlaten. In deze bedjes is je baby helemaal safe!

diy aankleedkussenhoes aankleedkussen hoes zelf maken naaien
DIY: zelf je aankleedkussenhoes maken

kerstlabels geboortekaartjes
Kerst DIY: Tips voor ouders van een kerstbaby!

Inspirerend filmpje van eerste levensjaar te vroeg geboren baby

Sluiten