Op stap

De eerste keer dat je met je baby uit huis stapt, is altijd een bijzonder moment. Maar wat moet je veel meenemen! En dan moet je ook je baby nog ergens kwijt. In deze shop vind je allerlei producten waardoor jij op stap kunt met de baby. Van draagdoeken tot kinderwagens. Je hebt het voor het uitkiezen!

Veilig dichtbij

Wil je je baby dicht bij je dragen? Dan is een draagdoek wat voor jou. Een draagdoek voelt heerlijk veilig aan voor de baby. In een draagdoek kan de baby jouw geur ruiken, je lichaam voelen en en voelt hij zich helemaal geborgen. En het leuke is, dat draagdoeken in allerlei verschillende motiefjes en patroontjes te koop zijn.

Even naar de winkel

Met een buggy of kinderwagen kan je handig even gaan shoppen of een rondje lopen met je kindje. Zeker als je ook nog spullen mee wilt nemen, is dit handig. In een buggy of kinderwagen kan je namelijk meestal ook tassen kwijt. Niet alleen een luiertas, maar ook een shopper. Ga je toch met de auto? Zorg dan dat je een passend autozitje of maxi cosi hebt. Zo kan je kind veilig en gemakkelijk reizen.

Op vakantie

Heb je een vakantie gepland? Met deze buik- en rugdragers kan je heerlijk door de bergen wandelen zonder je zorgen te maken om je baby of peuter. Met je kind lekker op je buik of je rug kan je leuke dingen ondernemen en hoef je niet heel de tijd bij je tent of huisje te verblijven. Ga er op uit en neem een buikdrager of rugdrager mee!

De 10 leukste kraamborrelkaartjes

Zwangere blogger Judith: “Acht weken lang kotsmisselijk rondlopen wordt zwaar onderschat.”

Emotionele foto’s: vrouw met borstkanker geeft borstvoeding

Sluiten