Box

Lekker spelend en liggend in de box. Zo zie je een baby van een paar maanden oud het liefst! Al heel snel kan je een baby in de box leggen. Een box is heel belangrijk om al te kopen als je zwanger bent. Maar de keuze voor welke box je moet nemen valt niet altijd mee. Je wilt dat de box bij je interieur staat, dat het duurzaam en vooral veilig en praktisch is.

[display_filter store=”37″][display_pages store=”37″][user_pages store=”37″][user_sort store=”37″]

[display_multi store=”37″]

[display_pages store=”37″][user_pages store=”37″]

Allerlei stijlen

Als je al rondgekeken hebt op de site, heb je gezien dat er babyboxen zijn in verschillende soorten vormgeving. Of je nou een moderne kunststof box, een stoer houten box, een klassieke box of een whitewash babybox in landelijke sfeer wilt, je kunt op deze site terecht. Je kunt ook kiezen voor een vorm dat bij jouw huis past. Sommige boxen zijn vierkant, anderen rechthoekig of rond. Bedenk waar je de box wilt plaatsen en welke vorm daar goed past.

Duurzaam

De box die je koopt wil je niet alleen voor de eerste maanden kunnen gebruiken. Ook als je baby tot een peuter is uitgegroeid, is een box nog fijn. Als je kindje zich kan vermaken in de box, is het voor jou makkelijker om wat andere dingen te doen zonder een peuter die achter je aan loopt. Een box die verstelbaar is in hoogte is daarom handig. Wanneer je een kleine baby in de box legt, zet je de bodem op de hoogste stand en wanneer je baby kan staan, verstel je de boxbodem eenvoudig.

Veiligheid

Veiligheid voor baby’s staat bij ons voorop. De boxen hebben daarom geen scherpe randen of hoeken en zijn netjes afgewerkt. Ook de ruimte tussen de spijlen is klein genoeg om niet uit de box te kunnen vallen en groot genoeg dat er geen armpjes of beentjes klem kunnen zitten.

Functioneel

Wil je een box die niet alleen in de weg staat? Dan is een van de boxen met bergruimte wat voor jou! In de lades kan je speelgoed en dekentjes kwijt, of je kunt er andere babyspullen in leggen. Zo heb je de spullen die je nodig hebt bij de hand. Wil je een verrijdbare box? Zoek dan een box uit met wieltjes. Hierdoor kan je de box makkelijker op een andere plek zetten. Inklapbare boxen kan je ook op deze site vinden. Ga je een dagje weg naar een huis waar geen box is? Daar kan je op voorbereid zijn door een inklapbare box te kopen. Koop een box naar jouw wens!

Dit is wat je pasgeboren kindje ziet

Gaaf: klok met geboortetijd op de babykamer

Baby Wengenn in Wonderland (2)

Sluiten