Jurkjes en tuniekjes

Heb je een wolk van een dochter? Of zoek je een cadeautje voor de dochter van je vriendin. Jurkjes en tuniekjes laten de baby er super lief uit zien! Daarom is het leuk om hier rond te kijken. Je kunt een cadeau uitzoeken of zelf iets leuks voor je baby kopen.

[display_filter store=”11″][display_pages store=”11″][user_pages store=”11″][user_sort store=”11″]

[display_multi store=”11″]

[display_pages store=”11″][user_pages store=”11″]

Lekker zomers

Met een luchtig babyjurkje of tuniek ziet jouw baby er mooi en zomers uit. Perfect voor een warme dag waarbij je met je kindje naar buiten wil. Door de flexibele kleding voelt iedere meisjesbaby zich helemaal happy. Er zijn vrolijke zomerse designs met bloemen!  En elegante jurkjes voor een chique bijeenkomst.

Schattig of stoer

De stijl van de kleding bepaald helemaal of het jurkje er stoer of snoezig uitziet. Wil je jouw newborn baby er vertederend uit laten zien? Dan kan je kiezen voor tuniekjes met ruches of voor schattige tutu’s. Een coole jurk kan ook: kies voor een stoere stippen tuniek of een spijkerjurkje voor jouw baby.

Party

Heb je wat te vieren? Steek je dochtertje dan in een super feestelijk jurkje! Voor elke gelegenheid zijn er leuke jurkjes; voor een trouwerij, kerst met de familie of een verjaardagsfeestje van een oudere broer of zus.

Complete outfit

Met een jurkje hoef je niet verder na te denken wat je er bij aantrekt. Maar je kunt de kledingstukken ook combineren met een leuke legging of maillot om de babyoutfit helemaal af te maken. Onder een tuniekje kan je natuurlijk ook een trendy broekje aandoen. Zoek je iets extra speciaals, kijk dan bij de accessoires naar een bijpassend hoedje.

tweeling hand in hand twee jaar
Tweeling kwam hand in hand ter wereld en laten niet los

bodypaint zo ziet je baby er in de buik uit
Bodypaint: zó ziet je zwangere buik er vanbinnen uit!

baby gaat heerlijk ontspannen in bad
[Filmpje] Baby krijgt héérlijk ontspannen badje

Sluiten