Kinderstoel

Wat een leuke modellen kinderstoelen vind je op deze site! Als baby’s zo groot zijn dat ze rechtop kunnen zitten, kunnen ze ook in een kinderstoel gezet worden. Tijdens het eten kunnen ze hierdoor ook aan tafel zitten en zo stimuleer je de sociale vaardigheden en eetvaardigheden van baby’s. Het is niet alleen functioneel, maar je kind vindt het ook fantastisch! Want door op dezelfde hoogte als de volwassenen te zitten, voelt hij of zij zich er helemaal bij horen.

[display_filter store=”35″][display_pages store=”35″][user_pages store=”35″][user_sort store=”35″]

[display_multi store=”35″]

[display_pages store=”35″][user_pages store=”35″]

Verstelbaar

Niet elke tafel heeft dezelfde hoogte. Sommige van de mooie kinderstoelen die je hier ziet, zijn verstelbaar. Hierdoor kan je de hoogte van de kinderstoel aanpassen aan de hoogte van de tafel. Ook vind niet iedereen het nodig om een kinderstoeltje met tafelblad te hebben. Door een afneembaar tafelblad kan je het kind ook direct aan de tafel van de volwassenen laten eten. Een andere optie is de tafelhangstoel. Deze stoel kan je aan de tafel hangen en kan je makkelijk meenemen als je uit eten gaat.

Meegroeikinderstoelen

Het is praktisch als je een kinderstoel kan kopen die je mee kunt laten groeien met je kindje. Bij een aantal kinderstoelen kan je de hoogte en diepte van de zitplank en voetsteun instellen, zodat je kindje steeds comfortabel kan blijven zitten. Bij andere kinderstoelen kan je voor de eerste tijd dat je je baby in het kinderstoeltje zit een stoelverkleiner kopen. Later, als je peuter groeit, haal je dit zitje er weer uit. Met een veiligheidsriempje kan je kind goed blijven zitten op de stoel en kan je baby niet zomaar wegzakken of na het eten uit het kinderstoeltje stappen.

Compact

Voor opa’s en oma’s die niet altijd een kleinkind over de vloer hebben, of voor ouders met en wat kleiner huis, kan een inklapbare kinderstoel praktisch zijn. Je kunt het inklapbaar kinderstoeltje makkelijk opbergen, waardoor er meer ruimte ontstaat. Dit is echt handig, want je peuter heeft ook ruimte nodig om te kunnen spelen!

camera-tips-voor-fotos-maken-van-je-baby
Samen lachen naar het vogeltje!

jaloers
Filmpje: Haha, deze baby is jaloers!

strip over een peuter
Het leven met een kleintje in stripvorm

Sluiten