Jassen

Gezellig met je baby er op uit! Het is heel gezond om met je baby naar buiten te gaan. Maar baby’s hebben wel bescherming nodig tegen het weer.  Kou, regen en wind zijn niet goed voor de baby, maar ook felle zon doet de baby niet altijd goed. Daarom is het belangrijk dat je een goede jas koopt die bestand is tegen weerinvloeden.

[display_filter store=”7″][display_pages store=”7″][user_pages store=”7″][user_sort store=”7″]

[display_multi store=”7″]

[display_pages store=”7″][user_pages store=”7″]

Jouw stijl

Omdat je een jas veel vaker aandoet dan bijvoorbeeld een shirtje, wil je dié jas kopen die echt bij jou en de baby past. Daarom biedt deze shop allerlei verschillende babyjassen aan. Zo zijn er jassen met verschillende printjes, zoals bloemenprints voor meisjes en legerprints voor jongens. Maar je kunt ook kijken naar een blazertje voor een meisje of een colbertje voor een jongen, klassieke houtje-touwtje jassen en sportieve jassen met opdrukken of opgezette letters. In deze shop vind je jasjes die helemaal bij jou passen!

Zomer- en winterjassen

Elegante blazers voor meisjes of  kekke spijkerjasjes voor jongens zijn voor de zomer helemaal te gek! Omdat zomerjassen niet heel warm hoeven te zijn, zijn luchtige stoffen zoals katoen met polyester heel fijn. Ben je juist op zoek naar een winterjas, dan kan je denken aan jassen met stoere nepbontjes en capuchons en warme stoffen.  Denk ook aan het kopen van bijpassende wantjes. In deze shop vind je voor de elk seizoen modieuze modellen van goede ontwerpers.

Heerlijke zelfgemaakte banaankoekjes!

Prachtige wens voor een newborn

Wauw, deze 4d-echo toont prachtige beelden uit de baarmoeder

Sluiten