Verzorging

Het krijgen van een baby is niet zomaar iets. Je dagen worden opeens gevuld met het verzorgen van je baby. Je bent steeds bezig met voeding en drinken geven, verschonen, wassen, aankleden en rommel opruimen. Om ouders het verzorgen van hun baby zo makkelijk mogelijk te maken, vind je in deze shop artikelen met een hoog gebruikersgemak. De verzorging van je newborn wordt hiermee eenvoudig en leuk!

Gewassen en schoon

Rust, reinheid en regelmaat was vroeger de slagzin voor het verzorgen van een baby. Ook in moderne opvoedingsboeken wordt dit aangehouden. Reinheid brengt heel wat met zich mee. Voor je gevoel heb je een luier nog maar net omgedaan als je baby alweer verschoont moet worden. In het eerste jaar gebruikt je baby gemiddeld 240 luiers per maand! In de afdeling met luiers kan je kijken wat de beste luiers per babyfase zijn. Ook zijn er luieremmers en luiertassen te vinden op deze site, zodat je altijd schone luiers bij de hand hebt en de volle luiers makkelijk weg kunt gooien.

Beste plaats om te verschonen

Het verschonen van je baby doe je niet zomaar op schoot. Het beste is om je kind op een zachte, stabiele plaats te leggen. Aankleedkussens vormen de beste ondergrond voor de verschoning van de kleine. Ook kan je op deze handige kussens je baby makkelijk aan- en uitkleden. De grote variatie in aanbod dat je hier vindt, stelt je in staat om precies dát aankleedkussen te nemen wat helemaal bij jou past!

lunches voor kraamvrouwen ijzer fruit
Heerlijke lunches voor kraamvrouwen

Newbornfotografie: je pasgeboren baby op de foto!

Gynaecoloog Bertho Nieboer: “Ik probeer de man altijd te betrekken bij de bevalling.”

Sluiten