Badspeeltjes

Lekker spelen in bad. Je kunt je vast niet meer herinneren hoe het was om als baby naar bad te gaan, maar misschien weet je nog wel hoe je als kind genoot van spelen in bad. Voor baby’s zijn er ook allerlei speeltjes in omloop. Het klassieke badeendje is misschien wel het beste voorbeeld. Maar denk ook over foam figuurtjes, die je op de badtegeltjes of badwand kan plakken. Door het water zuigt het zich aan de wand vast. Waterratten of ander plastic badspeelgoed kan altijd gebruikt worden in bad.

[display_filter store=”56″][display_pages store=”56″][user_pages store=”56″][user_sort store=”56″]

[display_multi store=”56″]

[display_pages store=”56″][user_pages store=”56″]

Schoon speelgoed

De stoffen waarvan het speelgoed gemaakt is, zorgt ervoor dat je het goed kunt gebruiken in het water. Zo bestaan er ook waterboekjes die speciaal gemaakt zijn om in bad te lezen met je baby. Maar ook de badspeeltjes voor baby’s moeten regelmatig schoongemaakt worden, zodat het water niet vies wordt van bacteriën die aan het speelgoed zitten.

Kleurtjes en geluidjes

Speelgoed met felle kleurtjes en speeltjes die geluid maken zijn altijd favoriet bij baby’s. Kies daarom voor babyspeelgoed met vrolijke kleurtjes en grappige effectjes. De keus is ruim, kies wat jij leuk vind voor jouw baby of voor de baby van een vriend of vriendin.

Heel zeldzaam: baby geboren in vruchtzak

Koppel maakt zwangerschap bekend met ‘Uptown Funk’-parodie

man-filmt-reis-naar-geboorte-dochter
Gaaf! Man filmt reis naar geboorte dochter

Sluiten