Commode

Een commode is een van de must-haves van een babykamer. Een commode doet dienst als aankleedtafel maar ook als kast. Je kunt er allerlei babyspulletjes, babykleertjes en verzorgingsproducten in kwijt!

[display_filter store=”33″][display_pages store=”33″][user_pages store=”33″][user_sort store=”33″]

[display_multi store=”33″]

[display_pages store=”33″][user_pages store=”33″]

Variatie in aanbod

Je ziet al gelijk de verschillende vormen van de commodes op deze site. Ook zijn de commodes van verschillende materialen gemaakt. Denk aan houten, kunststof en metalen commodes. De wandcommodes die je hier vind zijn echt origineel! Ben je klaar met verschonen? Dan kan je de commode eenvoudig weer opklappen. Omdat het weinig ruimte in beslag neemt, is een wandcommode heel handig voor een kleine babykamer! Wil je meer opbergruimte dan een wandcommode je biedt, dan past een staande commodekast beter bij je. Deze normale commodes hebben door de lades en opbergvakken meer dan genoeg ruimte voor je babyspullen.

Praktisch

Een commode moet vooral praktisch zijn. Genoeg bergruimte waar je gemakkelijk bij kunt is een van de pluspunten van commodes. Want als je aan het verschonen bent, heb je meestal maar één hand vrij voor het zoeken van kleertjes, schoonmaakdoekjes en luiers. Voor het verschonen is het belangrijk dat de baby niet in een onbewaakt ogenblik van de commode af kan vallen. Met een opstaande rand langs de zijkanten verklein je dit gevaar. Zorg ook dat de commode op jouw lichaamslengte is afgesteld. Ben je lang? Kies dan voor een wat hogere commode, zodat je altijd in een goede houding je baby kunt verschonen. Om te bedenken wat voor jullie een goede hoogte is, kan je nadenken over hoe de hoogte van de keuken jullie bevalt.

Welke namen worden de komende jaren populair in Nederland?

Elke week een foto van je baby maken

Malawi vs Nederland: borstvoeding

Sluiten