Blouses

Blouses zijn heel leuk om in je garderobe te hebben. Voor zowel jongens als meisjes is er ruime keus aan blousejes. Blouses moeten niet stijf zitten, daarom zijn stofjes die zacht en flexibel zijn zo fijn. Voor de winter zijn er blouses met lange mouwen en warme stoffen en voor de zomer zijn er dunne blouses met korte mouwen.

[display_filter store=”4″][display_pages store=”4″][user_pages store=”4″][user_sort store=”4″]

[display_multi store=”4″]

[display_pages store=”4″][user_pages store=”4″]

Jongensblouses

Met een blouseje aan ziet  je zoontje er opeens ouder uit! Kies voor een ruitenmotief, een spijkerstofje of een blouse met speelse armstukken voor een stoere look. In deze shop kan je ook nette blousejes vinden met lieve details. Heb je het blouseje in huis? Maak dan een leuke foto met de baby en papa met blousejes die op elkaar lijken!

Meisjesblouses

Meisjesblousejes zien er weer totaal anders uit dan jongensblouses. Door dunnere stoffen valt het losjes en ziet er meer meisjesachtig uit. Met één blouseje kan je verschillende outfits creëren. Combineer een blouseje met een lief rokje voor een schattige look, combineer het met een kort broekje voor een hippe zomerse look of trek er een stoere spijkerbroek bij aan.

Feestje

Ga je met de baby naar een feest? Dan heb je andere kleding nodig dan normaal. Voor een feestelijke gelegenheid is een blouse nét wat je nodig hebt. Het ziet er zo leuk uit bij kleintjes! Voor een bruiloft of een verjaardag zijn er blouses die er extra vrolijk uitzien. Met een strikje, een stukje kant of een net borstzakje ziet de kleine er in korte tijd op en top uit! Kijk ook bij de accessoires voor leuke extra’s zoals een stropdasje of een mooie strik voor in het haar.

Wist je dit? Leuke kleding scoor je bij Zeeman!

Filmpje: Ein-de-lijk een meisje!

10x de populairste geboortekaartjes van Fientje

Sluiten