Buikbanden

Dat ziet er gaaf uit! Zo’n buikband met een originele opdruk laat iedereen zien dat je zwanger bent. Je mag trots zijn op je baby en je buik! De buikbanden die op je hier vindt, laten je zwangerschapskleding er extra leuk uitzien. Ben je niet zelf zwanger, maar zoek je een leuk cadeautje voor je zwangere vriendin of zus? Dan ben je hier ook op de goede plek! Een buikband is een origineel cadeau waarmee je iemand die een baby verwacht kunt verrassen.

[display_filter store=”28″][display_pages store=”28″][user_pages store=”28″][user_sort store=”28″]

[display_multi store=”28″]

[display_pages store=”28″][user_pages store=”28″]

Leuke opdrukken

Een buikband met een print van babyvoetjes of babyhandjes benadrukken dat je zwanger bent. Deze buikbanden zien er niet alleen grappig uit; ze zitten ook heel goed. Door de rekbare stof heeft het altijd een goede pasvorm. De stretchstof zorgt ervoor dat je de buikband kan aandoen in je vierde maand, maar ook in de negende maand van je zwangerschap.

Decoratief en praktisch

Een buikband ziet er sierlijk uit. Je trekt het decoratief aantrekken over alle positiemode. Hierdoor zie je er elke dag weer anders uit! Met een paar buikbanden kan je heel veel verschillende combinaties maken. Je kunt de buikband ook aantrekken onder je shirts als je shirts een beetje te kort worden. Een makkelijke en goedkope oplossing!

Ondersteunende buikband

Behalve de buikband die je omdoet voor de sier, bestaat ook de ondersteunende buikband. Dit is een onderdeel van de zwangerschapslingerie die je kunt kopen. In tegenstelling tot de sierbuikband doe je de ondersteunende band onder je kleding aan. De buikband ondersteund niet alleen je buik, maar geeft ook steun aan je rug. Als je een lange tijd moet staan, of een eind gaat wandelen is deze buikband ideaal! Gebruik deze buikband niet heel de dag, maar alleen op moment dat je extra steun nodig hebt. Zo verslappen je spieren niet, maar kan je wel langer blijven staan!

Deze badbevalling is een must-see!

broer en zus krijgen samen een kind
Broer en zus willen samen een kind en de reden is prachtig!

Moeder laat zien hoeveel hormooninjecties ze onderging voor haar dochter

Sluiten