Shirts

T-shirts zijn een van de basis onderdelen van onze kledingkast. Zo is dat ook bij de kleding van baby’s. Voor een leuke babyoutfit is een shirt vaak de basis. En die zijn er in allerlei varianten. Deze shop biedt een variëteit aan shirtjes aan.

[display_filter store=”3″][display_pages store=”3″][user_pages store=”3″][user_sort store=”3″]

[display_multi store=”3″]

[display_pages store=”3″][user_pages store=”3″]

Mouwen

Shirtjes met korte en lange mouwen of hempjes zonder mouwtjes; er is keus genoeg! Maar wat moet je kiezen? Voor de winter kiezen ouders vaak voor shirtjes met een langere mouw, maar ook t-shits met een korte mouw kunnen in de winter gecombineerd worden met een warme trui. In de zomer is een luchtig shirtje fijner voor je baby, maar leg je je baby in de zon, dan kan een lange mouw wel handig zijn tegen de zon. Kijk zelf eens rond in deze shop en kies wat jij het beste vindt!

Je eigen stijl

Bij het winkelen voor babyshirtjes kan je je eigen stijl ontwikkelen. Ga je voor babyshirtjes met stoere teksen, of kies je voor een net polootje, een streepjes design of een leuke print? Er zijn shirtjes met kraagjes en zonder kraagjes, met borstzakje en zonder borstzakje, met roesje of zonder roesje, met patroon of zonder patroontje. Kijk zelf eens rond in deze shop.

Gemakkelijke kleding

Voor baby kleding is het draagconfort even belangrijk als het comfort voor de papa of mama die de baby aankleedt. Je kunt hier shirtjes met drukknoopjes op de schouders vinden, maar ook overslagshirtjes. Zo maak je het jezelf gemakkelijk bij het aankleden van jou kleine schat!

DIY: Letterblokjes

Vrouwen delen wat ze meteen na de geboorte zeiden

Liefdesbrief aan de vader van mijn kind

Sluiten