Eten en drinken

Het leven van een baby bestaat de eerste maanden uit drinken, eten en slapen. Eten is super belangrijk voor kinderen! Niet gek dat er daarom zoveel verschillende babyspullen bestaan om te kunnen eten en te kunnen drinken. Door gebruik te maken van de juiste materialen, maak je van het eten en drinken een leuk gezinsmoment.

Aan tafel

Wanneer je baby al iets ouder is, hoef je niet meer de fles te geven of borstvoeding te geven en maar kan je kindje ook vast voedsel gaan eten. Goede kommen, borden, en bestek is daarbij onmisbaar. Je hebt geen groot bord nodig, want de grootte van het servies moet aangepast zijn op de porties die je kind eet.

Ergonomisch

Goede producten zijn spullen die de juiste groei van je kindje niet verstoren. Flesjes en drinkbekers moeten zo gemaakt zijn, dat het goed is voor de tong en lippen van de baby. En het bestek moet makkelijk vast te pakken zijn door de kleine peuterhandjes. In deze shop kan je zoeken naar de juiste producten voor de fase waar je baby nu inzit.

Lekker kledderen

Spuugdoekjes en slabbetjes zijn zeker geen overbodige artikelen. Want eten kunnen ze, de baby’s, maar knoeien ook! Gelukkig maar dat er zoveel leuke slabbetjes te krijgen zijn in deze shop! Zo bescherm je de kleertjes van je peuter voor vieze handjes, vallend eten en natte plekken van het drinken.

zwangerschapsaankondiging-man
Zij verraste haar man met haar originele zwangerschapsaankondiging

Vader accepteert uitdaging om liedje voor zijn baby te schrijven en heeft succes

baby bloedgroep chimaera
Verbijsterende ontdekking: man is niet de vader van het kind. Wie dan wel?

Sluiten