Buik- en rugdragers

Buik en rugdragers zijn makkelijker om te doen dan draagdoeken en je kindje zit er lekker in. Je kunt hier de bekendste vormen van dragers vinden. Zoals je ziet zijn er veel verschillende stofjes. Je vindt hier draagzakken met hippe patroontjes, zoals chevron, ankertjes of pijltjes en draagzakken met neutrale kleuren, zodat mama’s en papa’s het kunnen dragen.
[display_filter store=”51″][display_pages store=”51″][user_pages store=”51″][user_sort store=”51″]

[display_multi store=”51″]

[display_pages store=”51″][user_pages store=”51″]

Moderne draagzak

De draagzak zit er eigentijds uit en is de meest gebruikte drager. Je baby doe je makkelijk in de draagzak en vervolgens plaats je deze op je rug of buik. Draagzakken koop je in de kledingmaat die je kind heeft. De meeste draagzakken zijn makkelijk verstelbaar door een gesp, knoopjes of klittenband. Zo kan is de draagzak voor elke vader of moeder geschikt. Veel draagzakken kan je in twee standen gebruiken. Je kan zo je baby naar voren en naar achter laten kijken. Laat je baby’tje alleen van je af kijken als hij zijn spieren al meer onder controle heeft. Gebruik tot die tijd de hoofdsteun, om het hoofd je van baby recht te houden.

Eenvoudig ringsling

Wil je even een eindje lopen met je baby? Om de ringsling om te doen hoef je geen moeilijke knooptechnieken te kennen. Je kunt de ringsling heel snel omdoen door de stof door de twee ringen te halen en aan te trekken. Met een ringsling kan je je baby heel makkelijk op een heup dragen. Ook voor het geven van borstvoeding is de drager fijn. Met één hand verstel je de hoogte van de ringsling en kan je de baby precies op de juiste hoogte brengen. Doordat je de doek over een schouder draagt, is de ringsling niet geschikt voor langere stukken.

Handige Mei Tai

De Mei Tai wordt steeds populairder. Het lijkt het meest op een draagdoek, maar dan met een rechthoekig pand met een heupband die met een knoop of een kliksysteem op de juiste maat afgestemd kan worden en schouderbanden die verstelbaar zijn. Door de tailleband en de schouderbanden wordt het gewicht ergonomisch verdeeld over de rug. De Mei Tai wordt op de buik gedragen. Ben je er al uit welk soort drager jij het fijnst vindt?

ouders
Ongelooflijk: deze kinderen lijken precies op hun ouders!

Snijbietsalade

doutzen kroes quality time met famiie
Doutzen heeft quality time met haar gezin

Sluiten