Badzitje

Badzitjes kan je in een bad zetten, om je baby beter te laten zitten. De badinzet is erg makkelijk als je je baby wilt wassen. Het geeft steun en zorgt ervoor dat je baby niet wegglipt en onder water belandt. De badzitjes kan je op de bodem van het bad bevestigen door de zuignoppen aan de onderkant van het bad vast te laten zuigen. Kijk goed of het zitje stevig staat. Op een anti-slipmatje blijft het badzitje niet staan.
[display_filter store=”57″][display_pages store=”57″][user_pages store=”57″][user_sort store=”57″]

[display_multi store=”57″]

[display_pages store=”57″][user_pages store=”57″]

Handen vrij

Met een badzitje heb je je handen vrij om je baby te wassen. Door de vorm van het zitje, kan je baby zelfstandig blijven liggen of zitten. Je hebt de ligvorm en een zitvorm. Natuurlijk moet je wel goed opletten of je baby echt blijft zitten, zodat het helemaal veilig is. Koop een badzitje dat geschikt is voor de leeftijd van je baby. Een badinzet waar je baby in kan zitten is beter geschikt voor baby’s ouder dan zes maanden.

Samen badderen

Met een badzitje voor in een groot bad kan je samen met je baby in bad gaan. Dit geeft een mooi moment van qualitytime met je baby. Zo kan je voor je baby naar bed gaat een keer lekker samen badderen. Let op de gebruiksaanwijzing van het babybadzitje wat betreft de hoeveelheid water die je in het bad kan doen. Heb je het bad geïnstalleerd en water in het bad gedaan? Geniet dan van ontspannen badtijd.

De leukste glow in the dark-kinderkamers

Opa’s en oma’s verbeelden kindertekeningen

5x de leukste blogs voor mama’s #2

Sluiten