Buggy

Een buggy gebruik je voor peuters die nog niet een heel lang stuk kunnen en willen lopen. Een buggy is geschikt vanaf het moment dat je baby zelfstandig langere tijd rechtop kan zitten. Dit verschilt per kind, maar zal rond het eind van het eerste jaar zijn. Op dat moment is het zelfs gevaarlijk om je baby nog in een kinderwagen te vervoeren. Stel je voor dat je baby eruit valt, doordat hij of zij gaat zitten! Een buggy is op dat moment veel beter. In deze shop zijn goedkope, eenvoudige modellen te vinden in vrolijke kleurtjes, maar ook ingenieuze ontwerpen met accessoires als regenschermen en meerijdplankjes en opbergruimte.

[display_filter store=”53″][display_pages store=”53″][user_pages store=”53″][user_sort store=”53″]

[display_multi store=”53″]

[display_pages store=”53″][user_pages store=”53″]

Eigentijdse vormen

Iedereen kent de simpele rechthoekige buggy modellen met kleine smalle bandjes. Daar heb je misschien vroeger wel ingezeten. Tegenwoordig is er echter veel meer variatie in soorten buggy’s. Je hebt ovale vormen met drie wieltjes en of rechthoekige modellen met zonneklep. En dan heb je ook nog alle verschillende kleuren! Met een dekentje naar jouw smaak, ziet de buggy er fantastisch uit!

Compact op te bergen

Buggy’s of wandelwagens zijn erg geschikt als je moet reizen of een kleiner huis hebt. Veel buggy’s kan je eenvoudig inklappen. Een opvouwbaar model neemt nauwelijks ruimte in je huis in en je kunt er goed mee op stap gaan. Je kunt het bijvoorbeeld opvouwen en in de auto leggen als je vakantie hebt, of op visite gaat. Dit kan een goede reden zijn om een buggy te kopen naast de kinderwagen je je al hebt aangeschaft.

Opbergruimte

Bij het kiezen van een buggy kan je op de hoeveelheid opbergruimte letten. Wanneer je met je kindje naar de winkel wilt, moet je de boodschappen ergens kwijt kunnen. De boodschappentas aan de handvatten of duwbeugel hangen, kan de buggy uit evenwicht brengen. Een netje onder de buggy of handige tassen die je aan de buggy kunt bevestigen zijn dan praktisch. Bekijk de buggy’s op deze pagina om de keuze te maken die ervoor zorgt dat jij vrolijk bent als je de buggy gebruikt!

Met deze truc kun je als zwangere langer je broek aan

De mooiste foto’s van een zwangere Beyoncé

Dit kan dus: zwanger worden als je al zwanger bent

Sluiten