Lingerie

Zwangerschapslingerie is een must-have voor elke vrouw die in verwachting is. En denk maar niet dat dit saai ondergoed hoeft te zijn! In tegendeel, ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft, kan je hele mooie, sexy bh’s en hippe slipjes dragen. Lingeriemode is de basis voor elke vrouw. Als de basis goed is, voel je je beter in je vel.

[display_filter store=”25″][display_pages store=”25″][user_pages store=”25″][user_sort store=”25″]

[display_multi store=”25″]

[display_pages store=”25″][user_pages store=”25″]

Prettig de zwangerschap door

Zwangerschapslingerie is er speciaal voor gemaakt dat slips en bh’s lekker zitten en je goed ondersteunen. Positie slips bestaan er in verschillende vormen. Zowel heupslip als shorts die tot aan je middel reiken, kan je hier kopen. Met hoge slips, hipsters en strings ondersteun je de buik. Maar misschien vind jij de lage slips die onder je buik eindigen wel veel fijner zitten. Je kunt op deze site kiezen uit positielingerie in verschillende vormen en hoogtes. Net wat jij lekker vind! Tijdens de zwangerschap groeien ook je borsten en heb krijg je een grotere cup nodig. Voor de laatste periode van de zwangerschap kan het handig zijn om alvast voedingsbh’s te dragen. Deze ondersteunen je borsten en zijn ook meer berekend op lekken.

Borstvoeding geven

Wanneer je kiest voor borstvoeding wil je er leuk uitzien, maar wel een makkelijke bh hebben om je kindje te voeden. Voedingsbh’s zijn hier de oplossing voor. Bh’s die je aan de voorkant kunt openen, zorgen ervoor dat je discreet borstvoeding aan je baby kunt geven. Ook als je in gezelschap bent! De bh’s geven ruimte om voedingscompessen in je bh te plaatsen tegen het lekken. De voedingsbh’s die je hier vindt, zijn heel handig in gebruik en zien er ook mooi uit! Knellende bh’s kunnen verstopte melkkanaaltjes veroorzaken. Koop daarom een voedingsbh pas tegen het einde van je zwangerschap, zodat je de goede maat koopt. Het is het best om een bh ter grootte van je grootste borst te kopen. Maak een keus uit de leuke modellen op deze site!

10 vintage jongensnamen die het (weer) gaan maken

7 redenen waarom baby’s net kleine dronkaards zijn

Te lief filmpje: de Britse Ethan wordt grote broer!

Sluiten