Wonen en slapen

Voor je kindje komt, ben je al druk bezig. Je wilt alles goed voorbereid hebben voor als je baby komt: een babykamertje inrichten, kleertjes kopen, badspulletjes aanschaffen, een kinderwagen zoeken… Deze ‘nestdrang’ is niet voor niets, want als je baby’tje geboren wordt, heb je het al druk genoeg.

Lekker slapen

Voor baby’s is slapen naast eten en liefde het belangrijkste ingrediënt om te kunnen leven en groeien. En wat zien ze er schattig uit als ze slapen! Baby’s die veel slapen zijn als ze wakker zijn veel vrolijker! Daarom wil je het allerbeste aan je baby geven om goed uit te kunnen rusten. Het eerste wat je doet is daarom het zoeken naar een wiegje voor de eerste maanden. En met het zoeken naar een wiegje moet je ook op zoek gaan naar beddengoed zoals dekentjes, dekbedovertrekken, slaapzakken en lakens. Wil je niet de hele dag thuis zitten, kan is het ook handig om een reisbedje te kopen. Zo kan je baby overal slapen in zijn of haar eigen bedje en kan jij gezellig bij je vrienden en familie op bezoek.

Goed zitten

Voor een goede hechting is het belangrijk om je baby te laten merken dat je van hem of haar houdt en dat je in de buurt bent. Kindjes willen altijd heel graag bij hun ouders zijn. Een wipstoeltje kan je altijd in de buurt zetten. Je baby kan dan spelen met de speeltjes aan de wipstoel en toch bij je in de buurt zijn. Is de baby al wat ouder, dan kan je ook een kinderstoel aanschaffen, zodat je kindje bij je aan tafel kan zitten tijdens het eten.

Stijlvol interieur

Uit alle verschillende meubels kies je die spullen die het best passen bij de stijl van je huis. Heb je een landelijke, romantische, retro, chique of moderne inrichting? Voor elke stijl biedt deze shop leuke slaapartikelen en stoeltjes aan. Kijk eens rond en shop de leukste spullen bij elkaar!

sieraad borstvoeding ketting
De mooiste sieraden gemaakt van moedermelk

tankstation baby bevallen
Vrouw bevalt bij tankstation in Almelo

onverwachts
Wait, what? Vrouw bevalt onverwachts van een baby!

Sluiten