Leggings & panty’s

Zoek je een leuke legging of panty bij dat ene jurkje of rokje die je graag aan wilt doen? Dan zit je hier op de goede plek. Het assortiment met leggings en panty’s is heel divers. Voor neutrale modellen en ook voor specifieke modellen met leuke details kan je hier terecht.

[display_filter store=”19″][display_pages store=”19″][user_pages store=”19″][user_sort store=”19″]

[display_multi store=”19″]

[display_pages store=”19″][user_pages store=”19″]

Draagcomfort

Een panty, maillot of legging moet vooral lekker zitten. Daarvoor is het belangrijk dat in de zwangerschap de kledingstukken niet al te strak zitten op de buik. Maar je wilt ook voorkomen dat je een slobberige legging aan moet trekken. Een goede stretch stof die niet lubbert is het beste. En die kan je hier vinden in verschillende designs!

Leggings & treggings

Leggings en treggings met patroontjes of printje zijn tegenwoordig helemaal hip! Maar om je uitstraling rustig te houden kan je ook gaan voor een effen kleurtje in een lengte naar keuze. Het verschil met een gewone legging is dat de zwangerschapslegging meer ruimte geeft voor je buik. Sommige leggings sluiten hoger dan normaal, waardoor een groot deel van de buik bedekt wordt. Hierdoor zakt de legging niet steeds onder je buik. Voor treggings heb je ook modellen die halverwege de buik vallen.

Panty’s & maillots

De zwangerschapspanty’s en -maillots zijn onmisbaar als je een leuke jurk of rok aan wilt doen in de herfst, winter of lente. De extra stevige panty’s ondersteunen je buik net wat meer dan gewone panty’s en zijn handig als het wat warmer is. Kies die beenmode die past bij je outfit. Er zijn panty’s en maillots in verschillende kleurtjes en designs. Samen met een chique jurkje zie je er in mum van tijd prachtig uit!

Glutenvrije, suikervrije wortelcakejes!

Top 20 Franse babynamen

Belgische basisschool verwacht 5 baby’s in 1 jaar

Sluiten