Leggings & maillots

Heb jij een lieve dochter, of zoek je kleertjes voor de baby van een zus of vriendin? Leggings en maillots zijn origineel om te geven en handig om te krijgen! De  baby kan ze dragen onder jurkjes, rokjes en tuniekjes.

[display_filter store=”8″][display_pages store=”8″][user_pages store=”8″][user_sort store=”8″]

[display_multi store=”8″]

[display_pages store=”8″][user_pages store=”8″]

Lekker shoppen

Winkel in, winkel uit en ook nog even online kijken. Vind jij het ook zo leuk om al die schattige babykleertjes te bekijken en laat je je oog altijd vallen op van die snoezige jurkjes en rokjes? Dan heb je zeker ook leggings en maillots nodig! Want zonder dat, zijn rokjes, tuniekjes en jurkjes soms best koud. Zeker als je naar buiten gaat. Leggings en maillots houden de benen lekker warm! In de winter, als het erg koud is, kan je het ook gebruiken om onder een broek aan te doen.

Hippe designs

In deze shop is speciaal voor moeders een collectie van allerlei verschillende leggings en maillots samengesteld. En wat zijn er leuke designs bij! Een legging of maillot met een patroontje combineer je met een rustige top of een top waarin hetzelfde patroontje in terugkeert.

Echte meisjes

Leggings en maillots zijn alleen voor échte meisjes die sierlijke jurkjes en rokjes dragen. Leggings en maillots geven lieve meisjeskleding extra flair. Door beenmode met stipjes of in een bijpassend kleurtje komt het tuniekje, rokje of jurkje van de baby nog beter uit. En door de legging of maillot hoef je je ook geen zorgen te maken als het jurkje omhoog kruipt bij het trappelen.

38 weken zwanger – zwangerschapsupdate #25

Hahaha: een strandvakantie met en zónder kids vergeleken

Vrouw zwanger van 4e tweeling in 5 jaar!

Sluiten