Aankleedkussen

Dat ziet er gaaf uit! Met een aankleedkussen met zo’n leuk motiefje of afbeelding ziet de babykamer er gelijk vrolijk uit. Meestal wordt een aankleedkussen op de commode gelegd of op een kastje of tafel in de woonkamer. Een aankleedkussen wordt ook wel eens een luierkussen genoemd, want in de praktijk gebruik je het niet alleen voor aankleden, maar ook veel om luiers te verwisselen! Daarnaast kan je ook je kindje wassen met een washandje of billendoekjes als het op het aankleedkussen ligt.

[display_filter store=”44″][display_pages store=”44″][user_pages store=”44″][user_sort store=”44″]

[display_multi store=”44″]

[display_pages store=”44″][user_pages store=”44″]

Veiligheid voorop

Je hebt niets aan een leuk patroontje op het aankleedkussen als je kind er na de eerste keer al afvalt. Daarom hebben aankleedkussens opstaande randen. De meeste aankleedkussens hebben aan twee zijkanten randen, maar er zijn ook aankleedkussens die een verhoging hebben aan drie kanten. Zo blijft je kindje stabiel liggen en kan het niet van het aankleedkussen afdraaien.

Makkelijk schoonmaken

De mooie aankleedkussens die je hier vindt, zijn zo ontworpen dat je het makkelijk schoon kunt maken. Als je je baby’tje verschoont, zal het vaak gebeuren dat je verrast wordt door plas op poep op het aankleedkussen. Door de gebruikte waterafstotende materialen veeg je met een vochtige doek de viezigheid in mum van tijd van het kussen. De watervaste materialen van kunststof of gelamineerd katoen zorgen ervoor dat het kussen afneembaar is en hygiënisch blijft.

Lekker liggen

De aankleedkussens hebben zowel standaard maten, zoals 70 x 50 x 6,5 centimeter, als ook afwijkende groottes. Bedenk van tevoren welke afmeting in de kinderkamer het best uitkomt en of je baby er lekker op kan liggen. Als je onderweg bent, is een klein aankleedkussen praktisch om mee te nemen. Ben je thuis, dan is het goed om een wat grotere maat te kiezen. Voor oudere baby’s heb je een groter aankleedkussen nodig dan voor een baby die net geboren is. Tot je kindje zindelijk is, maak je gebruik van een aankleedkussen. De grootte van dit kussen moet dus aangepast zijn op de lengte van je kind.

De mooiste designs
De aankleedkussens die je hier ziet, zien er leuk verschillend uit! Ontwerpen met bloemetjes, sterren of beertjes geven een leuke uitstraling aan een dagelijks gebruiksvoorwerp. Maar misschien vindt je een effen aankleedkussen wel net zo praktisch! Door je eigen smaak kussen te kopen bepaal jij de stijl van je babykamer: hip en trendy, elegant en klassiek, landelijk of super schattig. Voor elke baby is er iets bij!

De populairste namen in het eerste half jaar van 2014

Meer dan 30 weken zwanger? Dan is dit herkenbaar!

Geniaal bedacht: speciale bijtsieraden voor mama’s

Sluiten