Slaapzak

Een slaapzak of trappelzak is voor een baby ideaal om in te slapen. Het geeft genoeg ruimte om lekker te trappelen en te bewegen en ook blijft het heerlijk warm. Vergeleken met een deken is een slaapzak erg fijn. Waar dekentjes door het bewegen van je kindje weg kunnen zakken of los kunnen raken, blijft de slaapzak goed om de baby heen zitten. Kies een juiste maat trappelzak voor je baby. Een te grote hals of te wijde armsgaten kan tot gevolg hebben dat de baby in de trappelzak verdwijnt en niet genoeg adem krijgt. Een te kleine trappelzak kan juist gaan knellen. Dat wil je niet op je geweten hebben! De babyslaapzakken op deze site bestaan dan ook in verschillende groottes. Zo heb je voor elke groeifase een bijpassende exemplaar!

[display_filter store=”31″][display_pages store=”31″][user_pages store=”31″][user_sort store=”31″]

[display_multi store=”31″]

[display_pages store=”31″][user_pages store=”31″]

Comfortabel

Om je baby lekker te laten slapen, moet de trappelzak als gegoten zitten. Zachte stofjes en materialen van goede kwaliteit zijn hierbij nodig. Je kunt kiezen uit gewatteerde en ongewatteerde slaapzakjes met mouwen en zonder mouwen. Per seizoen kan je een andere trappelzak gebruiken. Zo heeft je baby het nooit te warm of te koud! Combineer een slaapzak echter nooit met een dekentje, want als je baby in een trappelzak onder de dekens kruipt kan het veel moeilijker ademen. Knoopjes of touwtjes aan een slaapzakje zijn ook niet geschikt voor een baby. Het is belangrijk dat de slaapzak gesloten worden met een rits die naar het voeteneind dicht gaat, zodat de baby er zelf niet bij kan.

Effen of een motiefje

Kies je voor een klassieke effen trappelzak, of ga je voor een hip designtje? En wat vind je van de slaapzakjes met een gave opdruk?  Keus genoeg!

Moeder deelt prachtig bevallingsfilmpje van ‘natuurlijke keizersnee’

Hoera: kledingmerk Le Chic heeft nu ook newborn-kleding!

Single moeder ruimt alle vooroordelen uit de weg

Sluiten