Speelkleden

Een speelkleed is dé omgeving waar je kind van alles kan leren! Omgeven door speeltjes als rammelaars, spiegeltjes, knisperende bollen, speeltjes met piepgeluidjes en een heel hoop kleuren is het speelkleed één grote ontdekkingsreis. Als je op zoek ben naar een kraamcadeau voor een de baby van een vriendin is dit zeker een aanrader! Doordat de speelkleden allemaal leuke thema’s hebben, geef je een kadootje wat helemaal naar jouw smaak is.

[display_filter store=”39″][display_pages store=”39″][user_pages store=”39″][user_sort store=”39″]

[display_multi store=”39″]

[display_pages store=”39″][user_pages store=”39″]

Stimulerende omgeving

Voor een baby is het heerlijk om om zich heen te kijken en nieuwe dingen te ontdekken. Liggend op een babyspeelkleed met speelbogen waaraan speeltjes hangen, oefent je baby al spelend de hand-oog coördinatie en leert het dat hij zijn omgeving kan beïnvloeden. Je baby zal het geweldig vinden om te liggen en telkens opnieuw de speeltjes uit te proberen. Voor wat oudere baby’s is het leuk als je de speeltjes kan afwisselen. Zo kan je je kind steeds nieuwe dingen aanbieden en raakt je kind niet verveeld.

Afneembare bogen

Een speelkleed waar de bogen afneembaar zijn, kan je makkelijk inpakken en meenemen als je op visite gaat. Want ook zonder de bogen zijn de speelkleden fijn om op te liggen. Je baby’tje voelt niets van de koude harde vloer. Door wat losse speeltjes in de buurt te leggen, kan de baby zich ook zonder bogen een tijdje vermaken. Ook kan je het kleed zo makkelijk in de wasmachine gooien om te wassen.

Het model van jouw keuze

In deze shop vind je verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Ronde en vierkante kleden, één speelboog of twee speelbogen, een plat kleed of een kleed met een opstaande rand. Speelkleden met een opstaande rand voorkomen dat je baby van het speelkleedje op de koude vloer rolt. En op een extra dik speelkleed kan je kindje ook lekker slapen als het moe wordt van het spelen. Welk speelkleedje vind jij het beste?

Met deze babyfoon maak je je eigen timelapsevideo!

Wat googlen zwangere vrouwen?

Foto’s: deze 2 emotionele papa’s houden hun zoon voor het eerst vast.

Sluiten