Verlichting

Verlichting heb je in allerlei soorten en maten. Maar bij een kinderkamer gaat het er niet alleen om dat je licht hebt, maar ook om de vorm die de lampen hebben. De lampen die in deze shop staan prikkelen de fantasie van je kind. Lampen in de vorm van een zon, maan, wolk, beer of vliegtuig zijn veel leuker om naar te kijken dan een simpele lampenbol. Maar ook een rustige lamp kan super mooi staan en rust geven in een kinderkamer.

[display_filter store=”60″][display_pages store=”60″][user_pages store=”60″][user_sort store=”60″]

[display_multi store=”60″]

[display_pages store=”60″][user_pages store=”60″]

Voor elke situatie

Op deze site vind je plafondlampen, hanglampen, wandlampen, en tafellampen. Elke lamp heeft een ander doel. Een plafondlamp of hanglamp is ervoor gemaakt om de kamer goed te verlichten. Bijvoorbeeld wanneer je ‘s ochtends je baby wakker maakt of je baby wilt verschonen. Een wandlamp kan je richten op een bepaalde plaats. Hierdoor wordt de kamer verlicht, maar wordt het niet helemaal licht. Wanneer je kind ‘s nachts moet plassen of wanneer je borstvoeding wilt geven is dit erg praktisch. Je kind wordt dan niet gelijk klaarwakker en slaapt makkelijker weer in. Een wandlamp of nachtlampje is handig voor iets oudere kinderen die nog een beetje bang zijn in het donker. Een handige investering! Zo is iedere lamp geschikt voor een andere situatie.

Veilig voor vingertjes

Kinderen willen alles ontdekken. Als ze de kans krijgen bijten ze overal in en willen ze aan alles voelen. Met een brandende lamp is dat niet handig. Bij de lampen op deze site is gezorgd dat kinderen hun vingers niet kunnen verbranden. Door een extra glaasje voor het peertje of door de vorm van de lamp is het veilig voor nieuwsgierige kinderen.

Bijpassende lampen

Een leuke lamp met een mobiel eraan met voertuigjes kan je goed combineren met een leuke muursticker van met voertuigjes. Zo kan je de lamp uitzoeken op de kamer die je voor je baby of peuter in gedachte hebt. Je kunt ook combinaties kopen van plafondlampen en hanglampen die bij elkaar passen. Met een stijlvolle lamp ziet de kinderkamer er schitterend uit!

Over IJslandse babynamen (inclusief onze favorieten)

once upon a timeline zwangerschapsaankondiging echo
[Filmpje] Once upon a Timeline – aankondigingsfilmpje

meisje vader leger
Lief! Meisje valt vader in armen na acht maanden

Sluiten