Rompertjes

Rompertjes zijn onmisbaar in de eerste maanden van de geboorte van je baby! Baby’s doen er alles in: slapen, drinken, spelen en lekker liggen in mama’s armen. Daarom biedt deze shop rompertjes aan in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten.

[display_filter store=”2″][display_pages store=”2″][user_pages store=”2″][user_sort store=”2″]

[display_multi store=”2″]

[display_pages store=”2″][user_pages store=”2″]

Verschillende soorten

Je kunt hier alle soorten rompertjes vinden: zonder mouwen, met korte mouwen en rompertjes met lange mouwen. Ook overslagrompertjes kan je hier vinden. Lekker makkelijk voor de newborn baby!

Leuke designs

Rompertjes hoeven zeker niet saai te zijn. Wat denk je van rompertjes met roesjes voor meisjes, of rompertjes met auto’s voor jongens? Van deze leuke patroontjes krijg je zelfs een glimlach op je gezicht als je aan het verschonen bent!

Bedrukte rompertjes

Wat zijn ze leuk, deze grappige rompertjes! Ideaal als leuk kraamkadootje of om te geven aan je zwangere vriendin. Zo’n tekst op de romper van je kindje levert ook erg leuke foto’s op. Rompertjes met grappige teksten en leuke plaatjes: die vind je hier.

Superhandig

Rompertjes zijn heel fijn om in huis te hebben. Er wordt geadviseerd dat je minimaal drie rompertjes in elke maat moet hebben. Rompertjes houden het lijfje van de baby lekker warm en houden de luier op z’n plaats. Combineer de rompertjes met warme vestjes voor de winter en leuke accessoires voor in de zomer.

Fotografe maakt fotodagboek van zwangerschap (1)

Leuk filmpje! Zo teken je eenvoudig je hand in 3D

Heerlijk filmpje: baby geniet van kusjes van papa

Sluiten