Zwangere fashionblogger COTTDS gaat voor ‘all black’ outfits

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door fashionblogger Cindy van der Heyden van COTTDS.com. Zij is nu 26 weken zwanger en kan ons van hele nuttige tips voorzien. In dit kennismakingsinterview lees je meer over Cindy en haar toffe blog, en eerder gaf ze al tips om de babybump te verbergen.

Nog meer zwart dan voorheen

“Het lijkt wel alsof ik daardoor toch nog een beetje mezelf kan zijn.”

c8e648b5e7d6e58fa1b6e2fcf528d9c6

Nu ben ik altijd al een groot fan van ‘all black’ outfits geweest, mijn lezers zijn ook echt niet anders van mij gewend. Maar sinds mijn buikje aardig tot uiting komt en mijn normale kleding steeds minder prettig gaat zitten, ben ik alleen maar nog meer zwart gaan dragen. Het lijkt wel alsof ik daardoor toch nog een beetje mezelf kan zijn. Ik bedoel ik vind het best lastig om met mijn nieuwe lichaam om te gaan, ik word er toch een beetje onzeker van.

e1e14341ad26e4826d0f482c495b07c3

603ac9f1fb122ebfdd07fd8f574697ca

Alles past anders, ziet er anders uit, of het past gewoon niet. Tja, ik snap zelf ook wel dat je een dikke(re) buik krijgt als je zwanger bent, maar m’n heupen, billen en bovenbenen groeien ook gezellig mee. En buiten de zichtbare veranderingen, voelt m’n lichaam ook anders aan. De hele nacht wakker liggen van de rugpijn als je even een dagje erop uit gaat (of gewoon een uurtje!), het ongemak wanneer je je broek of schoenen aantrekt en sporten wilt ook niet lekker meer lukken. Ik voel me gewoon mezelf niet meer.

57fc76b8ac9021e463c69ba6b207b888

1ab6cd88a7e7c624cfe1ddb2c6b0076f

Gelukkig weet je dat het voor het goede doel is, en heb je het er allemaal maar al te graag voor over, maar om toch een beetje van die onzekerheid af te komen heb ik toch even een flinke shopsessie gedaan voor (positie)kleding die ik wel pas! To be continued…

P.S. Deze foto’s zijn gemaakt in week 23 van de zwangerschap.

Bekijk ook: fascinerende MRI-beelden van een zwangerschap.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*